Извор: БК ТВ/Хроника архива вести 18.08.2017

На месту трагедије језиви призори, лекари Хитне помоћи занемели! (фото)

БК ТВ 18.08.2017
Језив призор остаје на путу из Владимировца ка Новом Селу, након саобраћајне несреће у којој су погинуле три особе. Фотографије преузете с портала јузнибанат.рс Претпоставља се да је узрок несреће била је неприлагођена брзина… »

Ухапшен осумњичени за убиство девојке на бензинској пумпи: Страдала због 10.000 динара

БК ТВ 18.08.2017
Полиција је ухапсила М.С (35) због сумње да је 25. маја убио Кристину Каплановић (19) на бензинској пумпи "НИС Петрола" у Великом Мокром Лугу. М.С. се сумњичи да је на бензинској пупми "НИС Петрола" у насељу Велики Мокри Луг… »

Палио жито на њиви па се угушио у страшним мукама!

БК ТВ 18.08.2017
Несрећног човека је пронашла породица. Човек (77) из Рибара код Јагодине преминуо је од гушења димом палећи стрњику. Језива смрт на српским друмовима, возач преминуо за воланом (ФОТО С ЛИЦА МЕСТА) Њега су чланови… »

Монструозан злочин на бензинској пумпи! Радник препознао убицу Кристине Каплановић!

БК ТВ 18.08.2017
Тужилац Вишег суда у Београду одредио је притвор до 30 дана Милошу Сребрићу (35) осумњиченом за убиство раднице Кристине Каплановић. Како медији преносе, њега је означио и препознао радник пумпе који је био поред девојке… »

Туриста искасапио човека у центру Београда!

БК ТВ 18.08.2017
Држављанин Велике Британије гађао је стакленом флашом локал у припреми у Ломиној улици на Савском венцу. Како портал Пинк. рс сазнаје, странац је био испровоциран јер није био услужен пићем. "Речено му је да не може да… »

Трагедија у Сјеници! Једанаестогодишње дете погинуло од струјног удара!

БК ТВ 18.08.2017
У селу Љутаје код Сјенице дошло је до несреће у којој је дечак од 11 година страдао од струјног удара док је родитељима помагао око муже стоке. Како медији сазнају, он је погинуо у свом домаћинству. Иако је одмах… »

Избегнута трагедија! Демонтирана бомба испод аутомобила кључног сведока против ОВК!

БК ТВ 18.08.2017
Косовска полиција демонтирала је експлозивну направу подметнуту под аутомобил Наима Мифтарија, једнод од кључних сведока у случају "Блаца", који се води против неколицине бивших челника ОВК због организовања напада на… »

Хаос и паника на аутопуту: Гори шлепер код Старе Пазове (видео)

БК ТВ 18.08.2017
Велика паника завладала је међу возачиума када се запалио камион на аутопуту Е-75 Београд – Нови Сад. Пожар је избио око 16 часова на аутопуту после наплатне рампе Стара Пазова, а како ''Блиц'' из извора у полицији, у овом… »

Трагедија: Раднику пале цеви на главу, погинуо на лицу места

БК ТВ 18.08.2017
Мушкарац стар око 50 година погинуо је јутрос око 8.30 часова, када су на њега пале водоводне цеви. Несрећном раднику цеви су пале на главу. Упркос напорима лекара Хитне помоћи радник је преминуо на месту несреће која се… »

Језива смрт на српским друмовима, возач преминуо за воланом (фото с лица места)

БК ТВ 18.08.2017
Трагедија! Један мушкарац је преминуо данас током вожње аутомобила у Новом Саду у Венизелосовој улици. Након смрти возача, аутомобил је наставио неконтролисано да се креће. Срећом, није било велике штете, и возило се брзо… »