Извор: Свет плус архива вести 24.08.2017

Легендарни певач болује од рака!

Свет плус 24.08.2017
Популарни хрватски певача Оливер Драгојевић шокирао је јавност када је потврдио да је тешко болестан, односно да има рак плућа! Легендарни певач је за портал 100посто.хр изјавио да је тешко болестан и открио неколико… »

Још један ударац за певачицу оболелу од рака: Дона Арес се разводи?! ФОТО

Свет плус 24.08.2017
Популарна фолк певачица Дона Арес годинама води битку са раком, а изгледа да је живот за њу спремио још један ударац, јер како се да закључити по слици коју је објавила на Инстаграму она се разводи. Дона Арес шокирала је… »

Александра Суботић забринута за Давида: Шта сам му то урадила! ФОТО

Свет плус 24.08.2017
Александра Суботић и Давид Драгојевић уживају у љубави, али је један веома збаринуо девојку младог фудбалера. Наиме, Давид је одлучио да промени имиџ, те се офарбао у сиво, а фотографија коју је поставио, изазвала је лавину… »

Врати се у школу: Дара Бубамара предмет подсмеха на интернету због правописа! ФОТО

Свет плус 24.08.2017
Дара Бубамара последњих дана предмет је подсмеха корисника интернета и то због свог правописа, који је у више наврата погрешан. Дара се неколико пута до сада избламирала када је нешто писала на својим друштвеним мрежама. А… »

Водитељки Парова је било непријатно: Змај од Шипова шокирао Јовану Јеремић питањем о бившем веренику! ВИДЕО

Свет плус 24.08.2017
Змај од Шипова прилично је изненадио и шокирао водитељку Парова, Јовану Јеремић, питањем о њеном бившем веренику. У емисији Упознајте Парове гостовао је Змај од Шипова, који је направио прави хаос. Он је Јовани одмах… »

Дневни хороскоп за 25. август 2017. године!

Свет плус 24.08.2017
Сазнајте како су вам звезде наклоњене и прочитајте ваш хороскоп за данас на порталу Свет Плус. Ован 21.3.- 20.4. Немојте дозволити да неко у вама покреће ниске страсти или жељу за такмичењем. Добро размислите о могућим… »

Младенцима кумови били њихови пси! ВИДЕО

Свет плус 24.08.2017
Ема Ли и Шејн Метјуз венчали су се у вили у Кумбрији у Енглеској, а њихови кумови били су аљаски маламути Нико и Фил. Наравно, до олтара су псе довели пријатељи младе и младожење, преноси „Хафингтон Пост“. - У већини… »

Познати новинар открива: Изгубљено време не може да се врати!

Свет плус 24.08.2017
Познати новинар Алекса Марковић решио је после паузе да се врати свом позиву, па га сада чешће можете виђати у емисији ''Упознајте Парове'', код Јоване Јеремић. Алексу Марковића сте до сада имали прилике да га упознате… »

Док је у Србији појединци прозивају због стајлинга: Драгана Мирковић цењена у свету! ФОТО

Свет плус 24.08.2017
Драгана Мирковић, најпопуларнија балканска музичка звезда, често је у Србији на мети критике појединих модних креатора и стилиста, док се у свету њено име цени и поштује и често је на насловним странама престижних… »

Врелија но икад: Дара Бубамара представила спот за песму ЕКСТРАВАГАНТНО! ВИДЕО

Свет плус 24.08.2017
Дара Бубамара обрадовала је фанове и данас представила спот за песму ''Екстравагантно'', која се налази на новом албуму. У видео остварењу Дара је врелија но икад и дефинитивно ће јачи пол уживати у певачициним кадровима, док… »