Извор: РТС/Забава архива вести 03.09.2017

Борис Бекер честитао Новаку Ђоковићу рођење ћерке

РТС 03.09.2017
Новаку и Јелени Ђоковић рођење ћерке честитао је на „Твитеру“ бивши тренер српског тенисера Борис Бекер. „Сјајне вести од Јелене/Новака. Добили су девојчицу Тару...“, написао је Борис Бекер у објави на друштвеној… »

Пол Шредер и Итан Хоук ексклузивно за РТС

РТС 03.09.2017
Међу фаворитима за награду златни лав на 74. Венецијанском фестивалу је филм легендарног редитеља и сценаристе Пола Шредера „Прва реформисана“. У драми која се као и многи од филмова на Мостри бави односом разума и вере… »

Франкфурт, деактивирана бомба због које су десетине хиљада евакуисане

РТС 03.09.2017
Немачки стручњаци за експлозив деактивирали велику бомбу заосталу из Другог светског рата у Франкфурту, где је из предострожности више десетина хиљада људи евакуисано из домова. Бомба је откривена прошле недеље на… »

Ово је џемпер јесени 2017?

РТС 03.09.2017
Судећи према броју модних блогерки које су се до сада на „Инстаграму“ појавиле у широком џемперу са етикетом "Ганни", јесен пред нама обележиће управо такав модел. Пожељне нијансе – пастелне. Инстаграм већ данима… »

Немогуће је убити најбољег плаћеног убицу

РТС 03.09.2017
Тим ексцентричних убица жели да се реши лудог шефа. Немилосрдни плаћеници, међутим, суочиће се са арогантним противником – најбољим плаћеним убицом на свету. У комедији "Киллинг Гунтхер" главну улогу тумачи Арнолд… »

Спектакуларни олдтајмери иза Геозавода

РТС 03.09.2017
Најпознатији светски и домаћи колекционари представили су на овогодишњој манифестацији „24 сата елеганције“ спектакуларне олдтајмере из својих колекција. На платоу иза здања Геозавода љубитељи аутомобила искористили су… »

Песма лета на врху листе и „најнепознатијих“ нумера!

РТС 03.09.2017
Кад не могу да препознају песму коју чују, многи се за помоћ „обраћају“ „Шазаму“, глобално популарној апликацији за препознавање музичких нумера. Овог лета највише корисника било је опчињено „непознатом“… »

Армстронгова торба продата за 1,8 милиона долара

РТС 03.09.2017
Торба коју је амерички астронаут Нил Армстронг користио за доношење првих узорака Месечеве прашине на Земљу продата је на аукцији у Њујорку. Продаја је организована поводом 48. годишњице првог слетања људске посаде на… »

Немања Матић помаже родни крај, од обнове цркве до фудбалског стадиона

РТС 03.09.2017
Упркос томе што је најплаћенији српски фудбалер, репрезентативац и играч „Манчестер јунајтеда“, Немања Матић не заборавља родни крај и село Врело код Уба. Помогао је у обнови цркве, школе, изградњи фудбалског… »