Извор: Нишке вести/Региони архива вести 02.10.2017

Изгорео „Смарт“ на паркингу у Пантелеју (ФОТО)

Нишке вести 02.10.2017
Власник „Смарта“ Игор Танасковић каже да ни не слути како је могло да дође до пожара. „Полиција ме је пробудила ноћас око пола 4, питали су да ли је мој ауто „Смарт“. Изашао сам и затекао сам ватрогасце како гасе… »

Бебе се такмичиле у брзом пузању, маме и тате у простирању веша

Нишке вести 02.10.2017
Парк Светог Саве данас се претворио у велику дечију играоницу. Бебе, малишани И њихови родитељи такмичили су се у различитим дисциплинама – трка беба, модна ревија беба, мис И мистер беба, па чак И у простирању веша… »

Хор „Чаролија“ и звездице отварају Дечију недељу

Нишке вести 02.10.2017
Нишки дечији хор „Чаролија“ ће у понедељак 2. октобра са почетком у 18 сати одржати концерт музичких звездица у свечаној сали Основне школе „Свети Сава“. Уз мале певаче учествоваће и већ доказане звездице… »

„Поштени провалник“-урнебесна комедија у Дому Војске у Нишу

Нишке вести 02.10.2017
Најновија урнебесна комедија „Поштени провалник“, позоришта „Бошко Буха“ из Београда биће приказана и пред нишком публиком, у суботу 4. новембра у сали Дома Војске од 20 часова. Сиже овог комада је врло једноставан… »

Како су Хуни освојили Наиссус

Нишке вести 02.10.2017
Најкомплетнији очувани опис освајања Наиссуса је напад Хуна 441. године, предвођених Атилом. Забележио га је византијски историчар Приск, савременик догађаја описавши начин освајања утврђеног града и ратне справе којима… »

Штрајк упозорења у „Горици“

Нишке вести 02.10.2017
Уколико им до 15. октобра “Горица” не исплати други део августовске плату И септембарску накнаду за превоз, радници овог јавног предузећа ступиће у генерални штрајк, најавили су данас на штрајку упозорења. Разлог њиховог… »

Српска премијера! Нови Цаптур први пут пред Нишлијама

Нишке вести 02.10.2017
Ауто центар „Крунић“ од првог Сајма аутомобила у Нишу је учесник, сваке године давајући искрену подршку иницијатору и организатору. Осми пут узеће учешће и од 6. до 8. октобра изложиће своје најпродаваније моделе… »