Извор: Мој Нови Сад архива вести 05.10.2017

Новосађанин ухапшен у засаду марихуане (ФОТО)

Мој Нови Сад 05.10.2017
Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Саду ухапсили су Д. Т. (53), због основане сумње да је учинио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога. Како се наводи на сајту МУП Србије… »

РХМЗ УПОЗОРАВА: До недеље обилне падавине, на планинама могућ снег

Мој Нови Сад 05.10.2017
Републички Хидрометеоролошки завод објавио је данас упозорење за подручје Србије на обилне падавине које ће трајати до недеље, 8. октобра, док се на вишим планинама очекује формирање снежног покривача. У Србији ће у… »

Фестивал "Нови Сад Опен Арт" затворен уз цртање и уметничку дискусију

Мој Нови Сад 05.10.2017
У дворцу Еђшег 4. октобра затворен је четврти по реду фестивал НОА (Нови Сад Опен Арт). Како се наводи у саопштењу Културног центра Новог Сада, млади уметници су се окупили како би представили своје цртачко умеће, и то… »

ДОМ ЗДРАВЉА: Бесплатна контрола фактора ризика за настанак шећерне болести

Мој Нови Сад 05.10.2017
У оквиру пројекта "Реагуј данас за здравије сутра", који Дом здравља "Нови Сад" спроводи другу годину за редом, у петак, 6. октобра, од 8 до 10 часова, у управној згради Дома здравља на Лиману 3, одржаће се акција чији је… »

"ЛОРИСТ": У Новом Саду отворен Сајам спорта (ФОТО)

Мој Нови Сад 05.10.2017
Овогодишњи Сајам спорта који се одржава у оквиру манифестације "ЛОРИСТ", а под покровитељством Града Новог Сада, отворио је члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин. Градско веће и Градска управа за спорт… »

Искључења струје за петак, 6. октобар

Мој Нови Сад 05.10.2017
Због радова на електричној мрежи, "Електровојводина" ће сутра искључивати потрошаче у Новом Саду, Петроварадину и Сремској Каменици. Нови Сад: - од 8 до 10.30 сати: Лазе Станојевића. - од 9 до 10.30 сати: 29. новембра… »

МУП: Новосадска полиција на пијаци запленила 10 кила дувана и цигарете без акцизне маркице

Мој Нови Сад 05.10.2017
Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Саду запленили су 10 килограма резаног дувана, 329 паклица без акцизних маркица и још 960 цигарета, намењених нелегалној продаји. Дуван и цигарете заплењени су на једној… »

Пет ствари које успешни људи раде након посла

Мој Нови Сад 05.10.2017
Када испуне све своје дневне обавезе, успешни људи се труде да улепшају свој живот. Осим потраге за миром, они се концентришу на корисне и лепе ствари у животу које их чине оптимистичним. 1. Искључују све електронске… »

ЦОММУНИQУÉ: ГРАДСКИ ПРИДЕВ ТРПНИ

Мој Нови Сад 05.10.2017
Молим надлежни орган да региструје а затим и озваничи промене на врху табеле. У вицевима који се причају на овим (балканским, да кажемо) просторима, сваки народ има своју стереотипну појаву и улогу. Глупи Босанац, лењи… »

Пођите у недељу у акцију пешачења "Немаркираним стазама Фрушке горе"

Мој Нови Сад 05.10.2017
Планинарско друштво "Нафташ" у недељу, 8. октобра, организује једнодневну планинарску акцију "Немаркираним стазама Фрушке горе", са рутом Парагово – Добри поток – поток Плетена анта – ТВ торањ – Парагово.… »