Извор: Вечерње новости/Друштво архива вести 05.10.2017

Нино Брајовић није више државни секретар за информисање

Вечерње новости 05.10.2017
У Министарству културе и информисања су потврдили ту информацију, али нису износили детаље. Нино Брајовић није више државни секретар за информисање, сазнаје Тањуг. У Министарству културе и информисања су потврдили ту… »

Упозорење РХМЗ: До недеље нас очекују обилне падавине и снег на планинама

Вечерње новости 05.10.2017
У Србији ће сутра доћи до наоблачења, местимично са кишом, падом температуре и појачаним северозападним ветром из северних и западних крајева, а током дана прошириће се и на остали део земље. Републички… »

Обука резервиста на стрелишту Кривул код Зајечара (фото)

Вечерње новости 05.10.2017
Двонедељна обука је организована на основу годишњег плана позивања и обуке лица из резервног састава, која су на ратном распореду у Тимочкој бригади, саопштило је Министарство одбране. На логорском простору и аутоматском… »

Албанска провокација: У Врбовцу освануо графит "УЧК велцоме Косова"

Вечерње новости 05.10.2017
Командир полицијске станице у Клокоту на КиМ Бобан Тодоровић каже да је полиција обавила увиђај, фотографисала натписе и покушава да пронађе почионице. У Врбовцу, надомак Клокота на Косову и Метохији, где живе Срби, освануо… »

Министарство правде Зоран Марјановић није покушао да се убије у притвору

Вечерње новости 05.10.2017
У саопштењу Министарства правде се наводи да "неистине које су се појавиле, не само да ометају ток истраге, него и уносе немир међу грађане, који имају право да буду истинито обавештени" Управа за извршење кривичних… »

Прва "Парада поноса" у Приштини 10. октобра

Вечерње новости 05.10.2017
У Приштини ће 10. октобра бити одржана прва Парада поноса, јавља данас косовски лист "Коха диторе" У Приштини ће 10. октобра бити одржана прва Парада поноса, јавља данас косовски лист "Коха диторе". Након три шетње које… »

Преминула мајка Милорада Улемека Легије

Вечерње новости 05.10.2017
Наталија Улемек, мајка Милорада Улемека Легије преминула је јутрос у Београду, након што је последњих неколико дана била на болничком лечењу. Наталија Улемек, мајка Милорада Улемека Легије преминула је јутрос у Београду… »

Пораст дигиталне агресије међу ђацима

Вечерње новости 05.10.2017
СОС телефону Министарства просвете за пет месеци за помоћ се јавило 310 ученика. Сваки четврти малишан жртва насиља. Ступио на снагу строжи закон. СОС телефону за помоћ жртвама вршњачког насиља Министарства просвете… »

Хепи и Прва обавезне на "каблу"

Вечерње новости 05.10.2017
РЕМ спрема списак националних телевизијских канала које ће морати да се емитују на кабловским мрежама. На листи обавезних наћи ће се телевизије које имају земаљско преношење. Ко коме и колико плаћа - уредиће тржиште… »

Бањалучани: Уз "орлове" свуда, идемо и у Беч!

Вечерње новости 05.10.2017
На утакмицу Аустрија - Србија, која се игра сутра увече, кренули и навијачи из Републике Српске. Носе и тробојку дугачку чак 27 метара, која ће се вијорити на трибинама стадиона. С вером у Бога идемо у Беч, да наша Србија… »