Извор: Ало/Култура архива вести 11.10.2017

И она је прошла пакао са познатим редитељем

Ало 11.10.2017
Након приче Снежане Савић о недаћама кроз које је пролазила током каријере, огласила се и њена колегиница Оливера Катарина. Оливера Катарина је такође за "Блиц" открила кроз какве неприлике је прошла на снимањима… »

Влада Мандић се одриче важне титуле

Ало 11.10.2017
Влада Мандић је једну од својих најзначајнијих титула уступио Вељку Ражнатовићу. Влада је недавно у емисији “ЕксклузивНО” одлучио да своју титулу највећег заводника у Србији преда Вељку, након чега се огласила… »

Ерланд Лу: Моја следећа књига биће забавна и мрачна

Ало 11.10.2017
Моја следећа књига биће забавна и мрачна истовремено као што то у Норвешкој уме да буде, рекао је норвешки писац Ерланд Лу. Лу је био гост синоћ на отварању "Недеље норвешког филма" у Југословенској кинотеци. Под… »

Фламенко џез у Дому омладине! (ВИДЕО)

Ало 11.10.2017
Хавијер Колина, Хоземи Кармоне и Хозе Руиз Бандолеро наступиће 24. октобра у Дому омладине Београда. Они ће наступити у оквиру вечери "фламенко џез визија" најавити 33. Београдски џез фестивал, који се одржава од 26. до… »

Снежана Савић открила хорор причу са српске сцене

Ало 11.10.2017
Велики скандал тренутно потреса Холивуд. Продуцент Харви Варнштајн је оптужен за серију силовања у последње три деценије. Међутим, такве ситуације не дешавају се само у далекој Америци. Иако многи сматрају да је то јавна… »