Извор: БК ТВ/Хроника архива вести 11.10.2017

Стравичан судар у Београду! Трудница хитно превезена на вма!

БК ТВ 11.10.2017
Код Плавог моста у правцу Новог Београда, јутрос око 8 и 20 часова, догодила се саобраћајна незгода. Страва и ужас у Лесковцу! Нападнута медицинска сестра! "У судару повређене су три особе, два мушкарца и трудница. Сво троје… »

Тешка саобраћајка код Прокупља, повређен једнаестогодишњак

БК ТВ 11.10.2017
Ужас! Једанаестогодишњи дечак је тешко повређен у саобраћајној несрећи на путу од Прокупља ка насељу Растовница, саопштила је тамошња полиција. Страва и ужас у Лесковцу! Нападнута медицинска сестра! Аутомобил је… »

Тома Фила брутално оплео по убици Јелене Крсмановић!

БК ТВ 11.10.2017
Шта ви мислите о овоме? Последња смртна казна у Србији извршена је 14. фебруара 1992. године. Међутим, према најновијим истраживањима јавног мњења, већина испитаника сматра да треба вратити погубљење. Нови сведок руши… »

Невиђени скандал у Београду! Ученик мучки напао наставницу због овога!

БК ТВ 11.10.2017
У Трговачкој школи, смештеној у самом центру Београда, у Хиландарској улици, данас је обустављена настава због протеста наставника јер је крајем прошлог месеца њихову колегиницу физички напао ученик. Тома Фила брутално… »

Трагедија у Јајинцима: Нађена мртва жена

БК ТВ 11.10.2017
Почивај у миру. Засад непозната женска особа стара око 60 година нађена је мртва у београдској општини Јајинци. Према првим информацијама, жена је извршила самоубиство вешањем. Екипе Хитне помоћи и полиција су брзо стигли… »

Експлозија у Новом Саду! Запаљен аутомобил узбуњивачу који је пријављивао корупцију!

БК ТВ 11.10.2017
Узбуњивачу Зорану Пандурову, заслужном за откривање корупције у инспекцијској служби у Новом Саду, запаљен је аутомобил испред његовог стана у Новом Саду. У експлозији која се догодила у три сата иза поноћи, у ноћи… »

Хапшење у Новом Саду: Педофил (82) напао девојчицу у превозу (фото)

БК ТВ 11.10.2017
Страшно! Мушкарац М. К. (82) ухапшен је у Новом Саду и одређено му је задржавање до 48 сати, због основане сумње да је учинио кривично дело полно узнемиравање. Сумња се да се он, на улици и у градском аутобусу, вербално… »

Путници одмах евакуисани! Запалио се аутобус на путу Чачак - Лучани!

БК ТВ 11.10.2017
Аутобус чачанског "Аутопревоза" који саобраћа на релацији Чачак - Лучани, запалио се данас док је пролазио кроз село Марковицу на планини Јелици, преноси чачански портал Морава инфо. Путници су успешно евакуисани из… »

Горео стан на Чукарици, две жене превезене на ВМА!

БК ТВ 11.10.2017
Две особе су превезене на ВМА након што је избио пожар у Улици Милоја Закића на Чукарици. Невиђени скандал у Београду! Ученик мучки напао наставницу због овога! У пламену је био стан на трећем спрату зграде на Чукарици… »

Двојица Нишлија шверцовала дрогу, нису ни слутили ко им је за петама! (фото)

БК ТВ 11.10.2017
Ухапшени на Градини! Цариници су на граничном прелазу Градина, на основу информације добијене од БИА, у сарадњи са полицијом запленили преко 1,7 килограма таблета екстазија. Случај је откривен када је на улазу у земљу… »