Извор: Блиц/Београд архива вести 11.10.2017

И приватни вртићи од: 7.00 Установе које дотира Град Београд мораће да се прилагоде родитељима

Блиц 11.10.2017
Приватни вртићи, који су на списку за субвенције Града Београда, почињаће убудуће са радом од седам часова ујутру, баш као што је то случај и са државним предшколским установама. Градски секретар за образовање и дечју… »

Мали: Никад мање незапослених у последњих десетак година

Блиц 11.10.2017
Број незапослених у Београду је на крају септембра износио 89.392 и то је најмањи број незапослених у главном граду после више од деценије, изјавио је данас градоначелник Синиша Мали. – Београд је још једном потврдио да је… »

Суве чесме: Сутра без воде грађани Звездаре и Палилуле

Блиц 11.10.2017
Због планираних радова на водоводној мрежи, сутра од 8.00 до 20.00, без воде ће остати потрошачи на општинама Звездара и Палилула. Без воде ће бити улице Рузвелтова (између улица Димитрија Туцовића и Краљице Марије)… »

Ђак мучки напао наставницу: у Трговачкој школи, колеге протестују на улици, нема наставе

Блиц 11.10.2017
У Трговачкој школи, смештеној у самом центру града, у Хиландарској улици, данас је обустављена настава због протеста наставника јер је њихова колегиница крајем септембра физички нападнута од стране ученика. Више од 50… »

Штрафта после годину дана: Завршена пешачка зона у Земуну у коју је уложено милион евра

Блиц 11.10.2017
Реконструкција пешачке зоне у Земуну, која је почела пре око годину дана и требало да буде завршена у мају ове године, коначно је приведена крају и житељи овог дела престонице коначно имају на располагању једну велику… »

Необична посета емине Ердоган: Нико не зна зашто је прва дама Турске у Београду изабрала баш ово место

Блиц 11.10.2017
Чувена бомбонџиница “Босиљчић”, једина такве врсте у престоници, имала је јуче несвакидашњу гошћу пошто ју је око 14.30 посетила ни мање - ни више него прва дама Турске Емина Ердоган са сарадницима и… »

"Нема смисла да ме зову свакакве жене": Пензионеру из Београда после оваквог огласа телефон не престаје да звони

Блиц 10.10.2017
"Без обавеза, виталан, здрав, 71 година, желео би да упозна госпођу сродну душу, ради озбиљне везе", овај лични оглас освануо је на једној од бањичких бандера, а иако су отцепљена тек два исечка с бројем, Драган… »

Спремите залихе: Данас без воде потрошачи на Савском венцу

Блиц 11.10.2017
Због планираних радова на водоводној мрежи на Савском венцу, данас ће без воде остати потрошачи појединих улица те београдске општине, саопштило је ЈКП "Београдски водовод и канализација". Како се прецизира, у периоду од… »

"Београд пут" дуговао 1,4 милијарде, сада 100 милиона динара

Блиц 11.10.2017
Градоначелник Синиша Мали обишао је данас асфалтну базу ЈКП „Београд-пут” у Раковици, где је разговарао са руководством и радницима овог градског предузећа. Мали је подсетио да је „Београд-пут” 2014. био у веома лошем… »

Ноћас у Београду четири саобраћајне несреће

Блиц 11.10.2017
У Београду су се ноћас догодиле четири саобраћајне незгоде у којима није било тежих повреда, рекла је јутрос за Тањуг портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура. У саобраћајној незгоди која се догодила у 19.16 на углу Ресавске и… »