Извор: Блиц/Хроника архива вести 11.10.2017

Истрага против јавног извршитеља из Новог Сада због злоупотребе службеног положаја

Блиц 11.10.2017
Виши јавни тужилац у Зрењанину донео је наредбу о спровођењу истраге и саслушао осумњиченог Б.П. из Новог Сада, запосленог као јавни извршитељ са седиштем канцеларије у Зрењанину, осумњиченог Б.С. из Зрењанина, лице… »

Да ли га препознајете? Старац из Новог Сада полно узнемиравао девојчицу (13), сумња се да је било још жртава

Блиц 11.10.2017
Новосадска полиција ухапсила је М.К. (82) због сумње да се на улици и у градском аутобусу вербално и физички непримерено понашао према девојчици (13). Он је задржан до 48 сати због сумње да је учинио кривично дело полно… »

Кад дрога гори: Уништено више од тоне наркотика (видео)

Блиц 11.10.2017
У Термоелектрани "Никола Тесла" у Обреновцу данас је уништено 1.160 килограма наркотика и других психоативних супстанци које је полиција запленила у претходном периоду. Директор полиције Владимир Ребић, који је присуствовао… »

Лажним рачунима оштетили буџет Србије за 280 милиона динара

Блиц 11.10.2017
Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу у сарадњи са Пореском полицијом, ухапсили су две особе, осумњичене да су утајом пореза оштетиле буџет Републике Србије за више од 280 милиона динара. Због постојања… »

Драма у елитном насељу: Певачица Гоца Лазаревић џипом ударила бициклисту

Блиц 11.10.2017
Певачица Гоца Лазаревић изазвала је данас саобраћајну незгоду када је својим возилом оборила бициклисту у Улици Партизанске авијације на Бежанијској коси. Несрећа се догодила око поднева, а очевици кажу да је певачица… »

"Пали" провалници: Ваљевци осумњичени за седам тешких крађа

Блиц 11.10.2017
Полиција је ухапсила Ваљевце М.Л. (39), М.С. (34) и В.А. (36), као и Чачанина М.Н. (28), које сумњичи за седам тешких крађа на подручју Ваљева. Група се терети да су провалили у оптичарску радњу из које су отуђили… »

Оружје, изнуде, дрога, убиство: Младић који је убио Прибаковића на афтерпартију има 25 година и низ кривичних пријава

Блиц 11.10.2017
Младић Стефан С. (25) главни је осумњичени за убиство Милана Прибаковића Прикија (29), које се догодило прекјуче око шест сати ујутру на афтерпартију у новосадској дискотеци "Тхе Енд". Како сазнајемо Стефан С. је… »

Нож у срце: Смањене казне за брутално убиство младића на градском тргу у Чачку

Блиц 11.10.2017
Веће Апелационог суда у Крагујевцу смањило је затворске казне за по две године окривљенима за убиство Чачанина Александра Јаћимовића (21), које се догодило пре годину и по дана на чачанском тргу, у тучи навијача… »

"Ишли смо у софију због посла": На царини рекли да немају ништа да пријаве, а у апарату за гашење пожара сакрили скоро 2…

Блиц 11.10.2017
Цариници су на граничном прелазу ''Градина'', на српско-бугарској граници, на основу информације добијене од БИА, у сарадњи са полицијом запленили више од 1,7 килограма таблета екстазија, саопштила је Управа царине. У… »

Један од кључних сведока: Удала се за Зорановог брата, он ју је послао да идентификује тело певачице и сумња се да зна…

Блиц 11.10.2017
Милица Марјановић, дугогодишња девојка Милоша Марјановића, која се за њега и удала у време док је Зоран био у затвору, сведочиће у случају убиства своје јетрве Јелене Крсмановић. Она је, како сазнајемо, на списку девет… »