Извор: Блиц/Забава архива вести 11.10.2017

Након пет година везе са мрком: Одлука Ане Бекуте је велико изненађење за многе

Блиц 11.10.2017
Фолк звезда Ана Бекута ових дана се ужурбано припрема за своје концерте у Сава Центру. Несебичну подршку јој и овога пута пружа њен изабраник Милутин Мркоњић са којим је пет година у романтичној вези. Иако уживају у… »

Сви уздишу за њом а: сада је наша певачица у петом месецу трудноће показала како изгледа гола испод туша

Блиц 11.10.2017
Нема мушкарца који макар једном није похвалио изглед певачице Мие Борисављевић. Неке даме јој завиде, а неке можда неће остати равнодушне због поступка који је направила у петом месецу трудноће. За потребе једне емисије… »

После љубави, остаје горчина: Едита Арадиновић оплела по бившим партнерима

Блиц 10.10.2017
Лепа Едита Арадиновић недавно је завршила дугу везу, а сада је отворила душу о партнерима. - Никада више нећу коментарисати свој љубавни живот. Посвећена сам себи и каријери, све остало је иза мене. Једина поука из прошле… »

Тања Савић жели да добије девојчицу и то на несвакидашњи начин

Блиц 11.10.2017
Тања Савић има два сина, Максима и Ђорђа, али не крије да жели да прошири породицу. - С времена на време пожелим да родим девојчицу. То бих баш желела. Медицина је данас узнапредовала, можеш да наручиш дете, што се… »

Непристојна понуда: за водитељку: "Можеш ли да нам покажеш..."

Блиц 11.10.2017
Хрватска водитељка Антонија Блаће, која се прославила и у Србији, добила је врло непристојну и врло јавну понуду преко друштвених мрежа. Антонија се нашла на мети фетишиста, који од ње затражоли да им покаже "њан лепа… »

Живела сам један дан као просечна Српкиња из наших реклама

Блиц 11.10.2017
Прича једне Београђанке о животу као у реклами нам је привукла пажњу. Иако се вероватно не пецате на сва обећања која добијате с малих екрана у ЕПП блоку, било би занимљиво да замислите да је баш све тако како кажу. - Не… »

Шокирао изјавом: Млади српски певач признао да му је један од највећих узора познати насилник (видео)

Блиц 11.10.2017
Млади певач који је широј јавности постао познат по учешћу у шоу програму "Твоје лице звучи познато" многима је постао занимљив. Стефан Димитријевић Леон је сада проговорио и о својим узорима. У рубрици "Инстаграм звезде"… »

Јоксимовић признао због чега су близнакињама дали таква имена, а иза те приче заправо стоји једна дуго скривана жеља

Блиц 11.10.2017
Познати пар Јована и Жељко Јоксимовић недавно су постали родитељи две ћерке. За своје мезимице одабрали су лепа имена која нису једна од оних која су "према светским трендовима". Девојчице су назвали Ана и Срна, а познати… »

"Ако будеш добра, бићеш звезда": Снежана Савић открила хорор причу са српске сцене која показује да насилници нису само у…

Блиц 11.10.2017
Велики скандал тренутно потреса Холивуд. Продуцент Харви Варнштајн је оптужен за серију силовања у последње три деценије. Међутим, такве ситуације не дешавају се само у далекој Америци. Иако многи сматрају да је то јавна… »

Ударила по колегама,: Али... Стоја прозвала певаче због начина на који поштено зарађују за свој хлеб

Блиц 11.10.2017
Позната фолк певачица Стојанка Новаковић Стоја успела је да само једном реченицом прозове одређен број колега. Очигледно да није желела да остане ускраћена за воје мишљење које је изазвало велику пажњу јавности. Наиме… »