Извор: Блиц/Забава архива вести 11.10.2017

Медведу се смучило: Напао дресера усред тачке у циркусу (видео)

Блиц 11.10.2017
Снимак који је освануо на интернету приказује циркуску тачку у Русији у којој изненада медвед напада свог дресера и обара га на земљу. Док је публика шокирано посматрала напад, тачка је кроз неколико секунди настављена као да… »

"Да су проговориле биле: Би...." Шерлиз Терон изнела шокантне детаље о скандалу који потреса Холивуд

Блиц 11.10.2017
Многи већ данима распредају о скандалу који тресе Холивуд. Продуцент Харви Варенштајн је оптужен за низ силовања. Он је злостављао познате глумице у претходне три деценије и уцењивао их је. Поводом тога огласила се и позната… »

Корак по корак: Најлакши начин за мршављење

Блиц 11.10.2017
Да бисте изгубили вишак килограма, ојачали срце и плућа, смањили ризик од дијабетеса и остеопорозе, и знатно побољшали опште здравствено стање, није потребно да се исцрпљујете напорним тренинзима или да вежбате у… »

Упорност се исплати: Корњача Фреди пешачио 10 километара да би стигао до женке у зоо-врту

Блиц 11.10.2017
Један мужјак корњаче кренуо је на пут од готово 10 километара ка локалном зоо-врту, у који се била уселила млада женка. Корњача по имену Фреди прешла је импресивну раздаљину у само једном дану. Фреди је пронађен 24 сата… »

"Девети круг пакла": Сећате се Хрвата и његовог хвалоспева о Исланду? Е па, ово је друга страна медаље

Блиц 11.10.2017
Хрватски посланик Горан Алексић је скоро објавио причу на свом Фејсбук профилу о Исланду из угла једног Хрвата, иначе његовог пријатеља. Прича о идиличном животу у тој земљи брзо се проширила, али се убрзо јавио човек… »

Не би о томе: Сека Алексић нас је примила у свој дом, а када смо јој поставили једно питање, оставила нас је без одговора…

Блиц 11.10.2017
Фолк звезда Сека Алексић претходна два дана је вредно радила на снимању спота за песму "Ти и ја смо пар". Том приликом нашу екипу пустила је у свој дом. Алексићева је позната као неко ко нема шта да крије од јавности, али на… »

Најбољи светски креативци на фестивалу #КАКТУС2017

Блиц 11.10.2017
Најбољи и светски признати креативци из агенција Дрога5 Њујорк, МцЦанн Милано, 4129 Греи Истанбул и Демнер, Мерлицек & Бергманн Аустрија, само су неки од предавача на трећем по реду националном фестивалу интегрисаних… »

Бесрамно: Док сви говоре најгоре о холивудском продуценту који је силовао глумице, једна позната дама је стала у његову…

Блиц 11.10.2017
У последња два дана сви причају о скандалу који потреса Холивуд. Испливала је истина која се дуго крила у тамошњим круговима, далеко од светске јавности. Главни "актер" је продуцент Харви Вајнштајн. Овај човек је у периоду… »

И ми лепотицу за трку имамо: Нова српска мисица је тако секси

Блиц 11.10.2017
Синоћ је Србија добила нову Мис. У питању је студенткиња из београда, Ивана Тришић, која је уједно била одабрана и за Мис Београда. Ивана уме да атрибуте истакне у први план. Како је имала савршени спој лепоте и интелекта… »

Нобеловац поставио сјајно трик питање, шта бисте одговорили?

Блиц 11.10.2017
Професор на Универзитету Чикаго Ричард Талер добио је Нобелову награду за економију због покушаја да схвати како људи доносе одлуке, посебно оне лоше. Талер, Американац, један је од водећих стручњака у релативно новом… »