Извор: Блиц/Забава архива вести 11.10.2017

"Живот је лепши са Џонијем": Глумци Софија и Радомир су партнери на сцени и у приватном животу, а и њихов љубимац…

Блиц 11.10.2017
Глумци Радомир Николић и Софија Јуричан партнери су на сцени и у приватном животу, али мало ко би могао да претпостави да и пас овог талентованог двојца веома успешно наступа на даскама које живот значе. Патуљасти шнауцер… »

Са 17 направио чудо: Ко је најмлађи светски милијардер?

Блиц 11.10.2017
Двадесетшестогодишњи Џон Колисон је најмлађи самостални милијардер који се нашао на Форбсовој листи. Џон је свега два месеца млађи од оснивача "Снепчета" Евана Шпигела. У сарадњи са две године старијим братом… »

"Срце ми се слама због жртава": Сексуалног манијака из Холивуда оставила супруга, након што се сазнала ужасна истина

Блиц 11.10.2017
После свега и није велико изненађење вест да је супруга продуцента Харвија Вајнстина (65), британска модна дизајнерка Џорџина Чампан (41), сувласница бренда "Маркеса" (Марцхеса), одлучила да га остави. Како из дана у дан… »

Нашла је одсечену главу у фрижидеру: Изненађење за девојку познатог глумца се претворило у праву ноћну мору

Блиц 11.10.2017
Сви смо некада покушали да се нашалимо. Некада су те шале биле прикладне, а некада умеју да пређу и границу здравог укуса. Управо једна таква је преплашила девојку глумца Кита Харингтона. Тек сада је објављен видео којим је… »

Жижа на ивици нервног слома: Глумица у сузама: Они мене малтретирају!

Блиц 11.10.2017
Тензија у ријалитију Задруга не престају, а изгледа да некако увек дебљи крај извуче легендарна глумица Жижа Стојановић, која је синоћ била на ивици нервног слома. После свађе са Банетом Чолаком и Викторијине уверености у… »

Карта дуговечности: На овим местима у свету имате највише шанси да дочекате дубоку старост

Блиц 11.10.2017
Пет подручја на свету на којима је животни век знатно дужи него на другим местима позната су као “плаве зоне”. Шта можемо да научимо од житеља Никоје, Икарије, Лома Линде, Окинаве и Сардиније? 1. Лома Линда… »

Уживајте почетком новембра у Лисабону

Блиц 11.10.2017
Обилазак Лисабона, главног града Португала, на обали Атлантика, којег краси парк на 10 квадратних километара, права је посластица за све љубитеље путовања. Ако данас направите упит, аранжман са поласком 11.112017. године који… »

Борба против рака у новој брзини: Генетски су модификовали кокошке које сада носе лековита јаја

Блиц 11.10.2017
Јапански научници успели су да произведу у јајима важан активни састојак за лечење мултипле склерозе и рака, захваљујући чему би трошкови производње могли драстично да се смање. Научници су знали да тип протеина… »

Познати милијардер користи древну технику размишљања да надмудри све остале

Блиц 11.10.2017
Пре него што је постао богати предузетник који својим подухватима мења свет, Илон Маск је био на путу да постане физичар, чак је започео и докторат из примењене физике на Стенфорду, пише “Индипендент”. Иако је одустао… »

Више није добар дечко: После овога ћете гледати Милоша Биковића другим очима (видео)

Блиц 11.10.2017
Филм “Јужни ветар”, који почиње да се снима данас у главном граду, доноси нову узбудљиву причу о Београду деведесетих и једној специфичној групи – организованом подземљу, а главну улогу тумачи Милош Биковић. На… »