Извор: ИТ свет архива вести 11.10.2017

Машталице - онлине аудио-приче за децу

ИТ свет 10.10.2017
Компанија Вип мобиле, у сарадњи са издавачком кућом Креативни центар, представила је он-лине колекцију аудио-прича намењену деци предшколског узраста, под називом Машталице. Аутори прича су домаћи афирмисани писци и млади… »

Лажни профили и сајбер преваранти: Касперски Лаб открива реалност света онлајн забављања

ИТ свет 10.10.2017
Упркос чињеници да свака трећа особа користи услуге и апликације за онлајн забављање, немају сви корисници позитивно искуство. Најновије истраживање из компаније Касперски Лаб указује на чињеницу да људи који траже… »

Пет елемената за економичну дигитализацију пословања

ИТ свет 10.10.2017
Компанија ЦОМИНГ - Цомпутер Енгинееринг организовала је 14. по реду ИТ конференцију на којој је своје учешће узело 40 еминентних предавача из Србије и региона, што је сврстава међу највеће технолошке конференције у… »

Потрага идеалног монитора за бруцоше, АОЦ - монитори за студенте

ИТ свет 10.10.2017
Хиљаде младих тренутно се припрема за почетак студија, а због здравствених и ефикасних разлога добро је размишљати о куповини иновативног, а истовремено ценовно приступачног монитора. Специјалиста за мониторе АОЦ саставио је… »

иСтиле Аппле Премиум Реселлер отвара трећу по реду продавницу у самом срцу Београда

ИТ свет 10.10.2017
Грађане наше престонице зачудили су шатори, столице и ред који је данас освануо у центру града, попут оних у светским метрополама. Наши суграђани очигледно жељно ишчекују да међу првима уђу у најновију, ексклузивну… »