Извор: Нишке вести/Региони архива вести 11.10.2017

Нишлијка са лицем јунакиња руских бајки (ФОТО)

Нишке вести 11.10.2017
Ова Нишлијка има само четрнаест година а већ влада моделингом, сарађује са најбољим српским фотографима а Марко Стаматовић из Крагујевца видео је Софију Ђорђевић као словенску лепотицу чије лице најбоље осликава руске… »

Разбијање малера уз уживо музику- петак 13 у ресторану ДИАМАНТ ДСМ

Нишке вести 11.10.2017
Било да сте сујеверни или не петак 13 имате где да проведете тако да разбијете малер или једноставно се добро проведете. Много је прича везано за овај датум, али све оне немају значај када сте у добром друштву и на правом… »

Француски филмски караван у Нишу

Нишке вести 11.10.2017
У Позоришту лутака, уз подршку Купина Филма и Француског института у Нишу биће одржан још један циклус француских филмова. Од 12. до 15. октобра сви љубитељи француске културе и кинематографије моћи ће да погледају нова… »

Успешно одржан хуманитарни концерт ветерана фолклора

Нишке вести 11.10.2017
Минулог викенда у Нишу су одржани Други Сусрети Ветерана Фолклора под називом „У НИШ КУЈ ЋЕ ДОЂЕ ДУШУ ЋЕ ДА СМИРИ“ у организацији Ансамбла народних игара и песама МОЗАИК. „Задовољни смо бројем ансамбала који су били… »

Јовановић: „Једу рибић у кајмаку, подварак и пуњене паприке, док грађани гладују“?

Нишке вести 11.10.2017
“Иако ништа нису урадили на Пантелеју, па чак ни улицу, од како су дошли на власт, челници ове општине, како читамо у медијима, једу рибић у кајмаку, подварак и пуњене паприке, то ваљда немају код куће, јагњеће и… »