Извор: ОК радио архива вести 11.10.2017

Ниш: Топлана предложила да појефтини грејање

ОК радио 11.10.2017
Уколико предлог Топлане буде усвојило Градско веће, даљинско грејање биће јефтиније и у фиксном и варијабилном делу. Из овог предузећа наводе да ће киловат енергије корисници плаћати 5,04 уместо 5,40 динара, а да ће… »

Динамо без организоване подршке на Маракани

ОК радио 11.10.2017
На меч шеснаестине финала Купа Србије који се у Београду игра између Црвене звезде и Динама, нема организованог одласка навијача из Врања, али „жути“ ипак очекују добру подршку са трибина стадиона „Рајко Митић“… »

ЛЕ: Нападнута сестра Хитне помоћи

ОК радио 11.10.2017
Педесетогодишњу медицинску сестру Татјану Илић у лесковачкој Хитној помоћи из чиста мира напала је у недељу увече пацијенткиња, након чега је она завршила у несвести и са потресом мозга, а сада апелује да надлежне… »

Бања: Где би Турци могли да уложе свој новац?

ОК радио 11.10.2017
Врање - Председник Србије Александар Вучић позвао је турске инвеститоре да улажу у бање у Србији, посебно истичући као интересантну Врањску Бању. Приликом посете турског председника Реџепа Таипа Ердога Србији, са којим… »

Пукла петарда на Маракани

ОК радио 11.10.2017
Фудбалери Динама из Врања поражени су у утакмици шеснаестине финала Купа Србије од екипе Црвене звезде, резултатом 5:0 (3:0). Троструки стрелац за домаћине био је Лука Аџић, у 25. минуту из слободног ударца, а потом у 45. и… »

Шутановац: ДС ће имати свог кандидата

ОК радио 11.10.2017
Београд -- Председник ДС Драган Шутановац изјавио је да ће та странка имати свог кандидата за градоначелника Београда. Међутим, није желео да потврди писање "Блица" да ће то бити он. "Време је да ДС, као највећа станка… »

Меј одбила да каже да ли би гласала за Брегзит

ОК радио 11.10.2017
Британска премијерка Тереза Меј одбила је да каже да ли би гласала за Брегзит када би се одржао још један референдум. Британска премијерка Тереза Меј одбила је да каже да ли би гласала за Брегзит када би се одржао још један… »

Железничар ускоро на продају

ОК радио 11.10.2017
Врање - Хотел „Железничар“ из Врањске Бање ускоро би могао да добије нове власнике, јер према расположивим информацијама након решавања правног статуса може да иде на продају. У току је припрема документације за… »

Хан: 21 милион за санацију сеоских путева

ОК радио 11.10.2017
Врање - У општини Владичин Хан креће пројекат санације сеоских атарских путева за чију реализацију је потребно издвојити 21 милион динара. Према наводима Горана Младеновића, председника општине, пројекат се односи на три… »

Инспекција у школама: Контрола по новом закону

ОК радио 11.10.2017
Инспекцијске службе града Врања ускоро крећу у обиман надзор свих основних и средњих школа на територији града који ће обухватити проверу поштовања одредаба новог Закона о основама система образовања. Нови Закон о… »