Извор: Политика/Култура архива вести 11.10.2017

НИС и Кустурица на јесењем фестивалу

Политика 11.10.2017
Други јесењи позоришни фестивал редитеља Емира Кустурице одржаће се 27. и 28. октобра на Мећавнику, уз подршку компаније НИС. – Моја жеља је да се Мећавник све више претвара у културну институцију, па утолико та идеја… »

„Ан­дри­ће­ва на­гра­да” уру­че­на Је­ле­ни Лен­голд

Политика 11.10.2017
Пре­сти­жна „Ан­дри­ће­ва на­гра­да” уру­че­на је ју­че у Ан­дри­ће­вој за­ду­жби­ни у Бе­о­гра­ду Је­ле­ни Лен­голд за књи­гу при­по­ве­да­ка „Раш­ча­ра­ни свет” (Ар­хи­пе­лаг)… »

„Крафтверк” и Фонси нови концертни адути

Политика 11.10.2017
Чланови групе „Крафтверк” наступиће уживо у специфичним оделима, уз 3-Д пројекције, а публика ће добити 3-Д наочаре, најављено у Комбак арени. Поред већ најављених концерата Ника Кејва са „Бед сидсима” крајем… »

Занима ме људска свакодневица а не велики концепти

Политика 11.10.2017
Волим приче - у романима, биоскопу, на телевизији. Није важно где, уколико је то урађено професионално и бриљантно. НОРВЕШКА ФИЛМСКА НЕДЕЉА Познати норвешки писац Ерленд Лу отворио је Норвешку филмску недељу у оквиру… »

Подршка српске владе за Фајнсов филм

Политика 11.10.2017
Министарство културе Србије потврдило да је издвојено 62 милиона динара за пројекат „Бела врана” који познати Британац снима код нас. Министарство културе и информисања потврдило је за „Политику” да је из буџетских… »