Извор: Санџак пресс архива вести 11.10.2017

ЦИРКУС – Дачић пјевао Ердогану, Јусуфспахић бацао паре (Видео)

Санџак пресс 11.10.2017
Прво је запјевао “Миљацку”, од Халида Бешлића, а сигурно је био задовољан добијеним бакшишом. Свечаној вечери коју је предсједник Србије, Александар Вучић организовао у част доласка Реџепа Ердогана у Београд… »

Ердоган завршио посјету, Вучић га испратио на аеродрому

Санџак пресс 11.10.2017
Предсједник Србије Александар Вучић испратио је на Аеродрому “Никола Тесла” предсједника Турске Реџепа Тајипа Ердогана, који је био у дводневној посети Србији. Ердоган је на београдски аеродром стигао хеликоптером, гдје га… »

Ердоган и Вучић у Новом Пазару – Аутопут Београд-Сарајево ће ићи преко Санџака

Санџак пресс 11.10.2017
Предсједници Србије и Турске Александар Вучић и Рецеп Таииип Ердоган обратили су се на главном градском тргу у Новом Пазару. Ваша бол је и наша бол, поручио је предсједник Турске Рецеп Таииип Ердоган у заједничком обраћању… »

Град Нови Пазар добио 200 бицикала из Турске

Санџак пресс 11.10.2017
Привредник из Турске Салих Салкан Хаџифејзовић поклонио је у Новом Пазару 200 бицикала овој општини, а коју су данас посјетили предсједници Србије и Турске Александар Вучић и Рецеп Таииип Ердоган. Хаџифејзовић, који је… »

Муфтија Дудић – Влада Турске ће финансирати обнову Гази Иса-беговог хамама

Санџак пресс 11.10.2017
Данас су у згради Опћине Нови Пазар предсједник Мешихата Исламске заједнице у Србији муфтија др. Мевлуд еф. Дудић, генерални директор Вакуфске дирекције Републике Турске Аднан Ертем, и градоначелник Новог Пазара Нихад Бишевац… »

Ердоган: Један крак аутопута за Санџак, а други преко Тузле за Сарајево

Санџак пресс 11.10.2017
Предсједник Републике Турске Рецеп Таииип Ердоган поручио је у сриједу да Нови Пазар треба бити снажан и јак јер, како је рекао, у раздвајању и подјелама је слабост. Турски предсједник је том приликом истакао како грађане… »

УН: Хуманитарна помоћ треба 13 милиона Сиријаца

Санџак пресс 11.10.2017
Хитна хуманитарна помоћ потребна је за 2,9 милиона цивила на различитим подручјима у овој земљи, тврде Уједињени народи. Око 13 милиона Сиријаца налази се у стању потребе, поручио је координатор за хуманитарну помоћ… »

Ирачки суд наредио хапшење организатора курдског референдума

Санџак пресс 11.10.2017
Суд у Багдаду, због кршења Устава, наредио је хапшење предсједнице и двоје чланова комисије који су организирали референдум о независности. Суд у Багдаду наредио је у сриједу хапшење предсједнице и двојице чланова комисије… »

Турски привредник поклонио 200 бицикала Новом Пазару

Санџак пресс 11.10.2017
Привредник из Турске Салих Салкан Хаџифејзовић поклонио је у Новом Пазару 200 бицикала овој општини, а коју су данас посетили председници Србије и Турске Александар Вучић и Реџеп Тајип Ердоган. Хаџифејзовић, који је… »

Видео: Самоубилачки напад на сједиште полиције у Дамаску

Санџак пресс 11.10.2017
Најмање једна особа је убијена, а шест рањено када су се нападачи разнијели у близини сједишта полиције. Најмање једна особа је убијена, а шест рањено у нападу на сједиште полиције у центру сиријске пријестолнице Дамаска… »