Извор: Студио Б архива вести 11.10.2017

Укинут притвор Бранки Милић, боравиће у манастиру

Студио Б 11.10.2017
Веће Вишег суда у Подгорици укинуло је притвор Бранки Милић против које се води поступак за покушај тероризма у ноћи парламентарних избора, 16. октобра прошле године. „Решењем ванрасправног кривичног већа Вишег суда у… »

Мали: Смањен број незапослених

Студио Б 11.10.2017
Број незапослених у Београду је на крају септембра износио 89.392 и то су сјајни резултати, јер је ово најмањи број незапослених у главном граду после више од деценије, изјавио градоначелник Синиша Мали. – Београд је још… »

Милион евра за уређење пешачке зоне у Земуну

Студио Б 11.10.2017
Представници градске власти данас су обишли реновирану пешачку зону у Земуну и најавили уређење главног парка, Дома ваздухопловства, дела кеја, као и канализиционе мреже у периферним деловима ове општине. Весић је открио… »

Председник ЕП са Аном Брнабић: ЕУ је наша заједничка домовина

Студио Б 11.10.2017
Ради се на томе да Србија постане једна од следећих чланица ЕУ, рекао је председник Европског парламента Антонио Тајани после разговора са премијерком Аном Брнабић. Тајани је за јануар најавио своју посету Србији као и састанак… »

ЈКП „Београд пут“ – стабилно предузеће

Студио Б 11.10.2017
ЈКП „Београд пут“ је стабилно предузеће и симбол опоравка и реформи које смо прошли у претходне три године у нашем граду, изјавио је градоначелник Београда Синиша Мали, који је обишао асфалтну базу тог предузећа где је… »

Ново игралиште у улици Рајка Митића

Студио Б 11.10.2017
У улици Рајка Митића на Савском венцу отворено је ново игралиште које осим простора за игру деце има и кутак за одмор грађана, а председница општине Савски венац Ирена Вујовић је рекла да је то добар пример сарадње Града… »

ЕУ, САД и ВБ:За неуспех институција одговоран је Тачи

Студио Б 11.10.2017
Дан након што је косовски председник жестко критиковао међународну заједницу због неисупњених обећања према Косову, ЕУ, САД и Велика Британија су указале на неуспехе институција у Приштини за које је, како кажу, одговоран… »

Државна каса у плусу

Студио Б 11.10.2017
Влада Ане Брнабић биће прва која ће, још од избијања глобалне кризе 2008., календарску годину завршити са вишком у државној каси, тачније, ради се о суфициту од 20 милијарди динара, пише „Блиц“. Како наводи лист… »

Ердоган завршио посету Србији

Студио Б 11.10.2017
Наставићемо да правимо путеве, болнице, вртиће и школе и не постоји ништа важније од тога, поручио председник Србије Александар Вучић у Новом Пазару. Турски председник Реџеп Тајип Ердоган, током заједничког обраћања… »

Србија трећа на Фибиној ранг-листи, друга у Европи

Студио Б 11.10.2017
На последњој Фибиној ранг-листи Србија заузима треће место, одмах после Сједињених Америчких Држава и Шпаније, а испред Француске, Аргентине, Литваније и Словеније. Освајањем сребрне медаље на Евробаскету у Истанбулу… »