Извор: Телеграф/Београд архива вести 11.10.2017

Мали: После више од деценије, број незапослених пао испод 90.000

Телеграф 11.10.2017
- Покренућемо и ново запошљавање у градским комуналним предузећима где недостаје кадар – у „Електранама” вариоци, у ГСП-у возачи - најавио је Мали. Број незапослених у Београду је на крају септембра износио 89.392 и то… »

Блокирана трговачка школа: Професори не улазе у учионице јер им је колегиницу напао ученик!

Телеграф 11.10.2017
Више од 50 људи, углавном наставника ове образовне установе, налази се испред школе са транспарентима и паролама “Стоп насиљу”, “Образовање је будућност”. У Трговачкој школи, смештеној у самом центру Београда, у… »

У Земуну обновљена пешачка зона, а ускоро крећу и нова улагања (ФОТО)

Телеграф 11.10.2017
Градски менаџер је истакао и да је са министром одбране Александром Вулином разговарао о обнови зграде команде ратног ваздухопловства која је делимично уништена у бомбардовању. Представници градске власти данас су обишли… »

Лепа вест: После петиције грађана на општини Савски венац уређено велико игралиште за децу (ФОТО)

Телеграф 11.10.2017
Станари околних зграда су неколико година чекали да се површина између зграда уреди, а неколико стотина грађана је потписало петицију да се овај простор претвори у игралиште за малишане. Председница општине Савски венац… »

Пожар на Чукарици: Горео стан, две жене превезене на ВМА!

Телеграф 11.10.2017
У пламену је био стан на трећем спрату зграде на Чукарици. Две особе су превезене на ВМА након што је избио пожар у Улици Милоја Закића на Чукарици. Ако паркирате на уредно прописаном месту, и ујутру затекнете хаварисан… »