Извор: Врањске архива вести 08.11.2017

Шест дана без воде, из славина иде плава течност

Врањске 08.11.2017
Цистерне „Водовода“ за снабдевање пијаћом водом код солитера „А“ нема Чудан потпис директора "Водовода" Становници центра Врања обратили се јавним предузећима, тужилаштву и адввокату Превиоус Некст Станари солитера… »

Локал прес наградио младе новинаре

Врањске 08.11.2017
Награђено четворо младих из Врања Две младе новинарке које су волонтирале у недељнику „Врањске“, ученице Економско-трговинске школе, награђене су као најбоље полазнице „Летње новинарске школе“. Поред Емилије… »

СНС на делу: Кад бахати директор паркира

Врањске 08.11.2017
Шкода као униформа врх врањског СНС-а На фоткама се јасно види Петровићева шкода паркирана иза "Лепе Брене" Превиоус Некст Читаоци портала Инфо Врањске послали су неколико фотографија бахатог паркирања директора "Новог дома"… »

Ззјз: Вода у солитеру А није за пиће

Врањске 08.11.2017
Обавештена и санитарна инспекција, која каже да тај проблем није у њиховој надлежности Директорка Завода за јавно здравље у Врању Светлана Стојановић изјавила је за портал Инфо Врањске да су резултати анализе воде… »

Ђорђевић најавио вишемилионску тужбу против Инфо Врањских

Врањске 08.11.2017
Ђорђевиић показује како би могла да изгледа течност помоћу коју је направљен проблем у солитеру А Још једна прича Инфо Врањских скренула је озбиљну пажњу јавности, а овога пута реч је о загађености воде у солитеру А… »

Солитер А: Вода пуна фенола

Врањске 08.11.2017
Вода у солитеру А ипак садржи отровну материју Фенол Вода у солитеру А ипак садржи отровну материју Фенол Превиоус Некст Анализа узорка воде за пиће из солитера „А“, према стручном мишљењу Завода за јавно здравље (ЗЗЈЗ)… »

Хала леже на буџет, Јањић ћути

Врањске 08.11.2017
Новина је укључивање Хале у буџетски систем као индиректног корисника, сходно законским променама Одлуком Градског већа, Јавна установа Спортска хала прећи ће са самосталног на финансирање из буџета Града Врања. Цакли… »

Футсалери изгубили дерби

Врањске 08.11.2017
Врањанци успели да двапута изједначе, али нису искористили своје шансе КМФ Врање поражен је у дербију “јужне пруге“ од екипе Винтер спорта из Ниша са 3:1, у 6. колу Друге футсал лиге Србије. Иако су Врањанци успели да… »

Жок пао у Новом Саду

Врањске 08.11.2017
ЖОК чека ново гостовање, Роди у Београаду Одбојкашице Врања поражене су од екипе ФОК-а из Новог Сада са 3:1, по сетовима 25:22, 12:25, 26:24, 25:10, у последњој утакмици 4. кола Прве лиге Србије. Врањанке нису успеле да се… »

Стационар: Кад шеф тражи оставку

Врањске 08.11.2017
Булатовић је тражио од Драгана Сентића да позове Петковића и поручи му да поднесе оставку Славиша Булатовић, председник ГрО СНС-а у Врању затражио је недавно да Мића Петковић, председник УО Специјалне болнице у… »