Извор: Ало/Култура архива вести 24.11.2017

Ово је права истина о браку познатог пара

Ало 24.11.2017
Брак нашег популарног пара важи за идеалан, али изгледа да смо сви били у заблуди и веровали да живе као у бајци. Продуцент Симон де Карић и манекенка Тамара Карић су у браку нешто више од три године. Они имају ћерку… »

Нашој певачици украли новац из торбе

Ало 24.11.2017
Позната фолкерка није могла да верује шта јој се догодило, побеснела је и није бирала речи. Абреани Чекић је су лопови украли 3.000 евра. Певачица је на друштвеним мрежама открила колико је изнервирана. - Особи која ми је… »

Тони Цетински донео важну одлуку

Ало 24.11.2017
Певачу Тонију Цетинском није ни мало лако након несреће у којој је био један од главних актера, а у којој је страдао човек. Певач је након паузе и много размишљања схватио да мора да настави даље. Своју одлуку је поделио… »

Овако Воја реагује на ријалити емисије

Ало 24.11.2017
Воја Недељковић је омиљено тв лице, а ево шта он мисли о појединим телевизијским форматима. Воја је већ деценијама један од најпопуларнијих ТВ водитеља, а последњих година домаћин је у "Звездама Гранда". Један од највећих… »

Нина се опростила од глуме (ФОТО)

Ало 24.11.2017
Глумица Нина Јанковић се на Инстаграму захвалила својој екипи на љубави и подршци коју су јој пружали, и на кратко напустила глуму. Нина је већ неколико месеци у другом стању, али је до сада вредно радила и била активна… »