Извор: Ауто блог архива вести 24.11.2017

Фудбалери Реал Мадрида добили нове Аудијеве моделе

Ауто блог 24.11.2017
Екипа Реал Мадрида је добила нове аутомобиле од компаније Ауди која је спонзор шпанског клуба. Сарадња Реал Мадрида и Аудија траје од 2003. године па играчи Краљева сваке године добијају најновије моделе немачке компаније… »

Како су аутомобили постајали безбеднији кроз историју

Ауто блог 24.11.2017
Историја унапређења безбедносних технологија и система у аутомобилској индустрији може се сагледати кроз историју једног од најстаријих и најчувенијих произвођача аутомобила – Мерцедес. Прво моторно возило из 1886. није… »

Хонда планира да електричне аутомобиле пуни за само 15 минута

Ауто блог 24.11.2017
Хонда у скорој будућности планира да лансира више електричних возила која би нудила могућност тзв. брзог пуњења. Према наводима разних извора, који се позивају на инсајдере, Хонда жели да до 2022. на тржишту има моделе… »

Ариа представља мистериозни нови концепт

Ауто блог 24.11.2017
Ариа Гроуп, компанија која стоји иза Цорветте концепта са централним мотором, објавила је теасер за свој најновији пројекат. Возило под називом Ариа ФКСЕ премијерно ће бити представљено 30. новембра на Салону аутомобила у Лос… »

Специјална понуда за Ниссан Qасхqаи

Ауто блог 24.11.2017
Ниссан ЛФ Ауто Центар у својој специјалној понуди има више верзија рестилизованог цроссовера Qасхqаи, и то са 1.2 бензинским и 1.5 дЦи дизел мотором. Најприступачнији у овој понуди је Qасхqаи 1.2 Н-Цоннецта Плус који уместо… »

Добра вест за све који увозе половњаке „на точковима“

Ауто блог 24.11.2017
Неће бити више страха од полиције, плаћања казни, подмићивања и сличног – измене Закона о безбедности саобраћаја на путевима решавају проблем са којим су се сусретали они који довозе половне аутомобиле „на… »

Нови Астон Мартин Вантаге унапред распродат

Ауто блог 24.11.2017
Недавно представљени Астон Мартин Вантаге је веома брзо постао велики хит, а најбољи доказ за то је чињеница да је већ распродата цела серија која ће бити произведена следеће године. Посебно је занимљиво да су купци нове… »

Вести из Формуле 1

Ауто блог 24.11.2017
Хамилтон: До сада сте уживали, више нећете Како преноси Спорт клуб, Формула 1 суочава се са још једном променом на болидима, возачи ће добити такозване ореоле због веће сигурности. Возачи су већ незадовољни будућим… »

Мерцедеси ће власницима слати поруке ако их неко удари док су паркирани

Ауто блог 24.11.2017
Фузијом возила и дигиталне технологије отворили су се примери неслућеног напретка аутомобилске индустрије, па тако ствари које су до јуче изгледале као нешто из научно фантастичног филма већ сутра постају реалност. Одличан… »

Мерцедесов одговор на Порсцхе Панамеру развијаће 805КС

Ауто блог 24.11.2017
Мерцедес-АМГ ГТ концепт ће продукцијску верзију добити на женевском салону у марту следеће године, а тај спортски купе са четвора врата ће бити жестока конкуренција Порсцхе Панамери. Хибридни погонски склоп ће се нудити са… »