Извор: БК ТВ архива вести 24.11.2017

Двадесет маскираних особа напало у Мостару студенте из Србије, БиХ и Хрватске!

БК ТВ 24.11.2017
Ни криви, ни дужни страдали! Студенти из Хрватске, БиХ и Србије су нападнути на Партизанском гробљу у Мостару. И то није једини напад на том месту данас, јављају хрватски медији. Раније данас, група маскираних особа вербално је… »

Страва и ужас: Мушкарца затрпао угаљ, сатима не могу да га извуку!

БК ТВ 24.11.2017
Једна особа је лакше повређена, а у току је извлачење друге из јаме на депонији Рача у близини Зенице. "Око 11 сати смо обавештени да се догодила незгода приликом ископавање угља. Једна повређена особа је након лекарског… »

Регион у паници: Мушкарац тешко повређен након експлозије мине!

БК ТВ 24.11.2017
Мушкарац Р.М. тешко је повређен данас током експлозије мине на подручју братуначког села Османско – Дубрава. Мушкарца је син извукао са минираног подручја и хитно је пребачен у болницу. Лекари му се боре за живот… »

МУП објавио конкурс за 50 ватрогасаца у Београду

БК ТВ 24.11.2017
Министарство унутрашњих послова расписало је данас конкурс за упис 50 полазника за основну обуку припадника ватрогасно-спасилачких јединица на територији Београда. Ватрогасци се траже на подручјима Младеновца, Обреновца… »

Данас је Мратиндан: Домаћини, ово морате да урадите у току дана како бисте донели срећу и благостање у кућу!

БК ТВ 24.11.2017
Српска православна црква и верници данас славе светог краља Стефана Дечанског, односно Мратиндан. Са Светим Савом и кнезом Лазаром, Свети Стефан чини тројство најмудријих, најпожртвованијих и најблагороднијих личности и… »

Контраударац истрази: Ако им ово пође за руком, Зоран Марјановић излази из затвора

БК ТВ 24.11.2017
Није познато ко је све у ово умешан! На друштвеним мрежама покренута је петиција за смену тужиоца Љубице Веселиновић, која води истрагу у случају убиства Јелене Марјановић. Наиме, корисници Фејсбука сматрају да Зоран… »

Драгољубу Мићуновићу позлило, интервенисала Хитна помоћ!

БК ТВ 24.11.2017
Драгољубу Мићуновићу (87), оснивачу и народном посланику Демократске странке у Скупштини Србије, позлило је у среду увече, потврдили су за БКТВНевс у Хитној помоћи. "Хитна помоћ је добила позив око 22 сата. Наша екипа је… »

Стравична несрећа у Србији: Возач погинуо док се укључивао на пут

БК ТВ 24.11.2017
Ужас! У стравичној саобраћајној несрећи која се синоћ нешто испред 22 сата догодила у месту Латвица, на магистралном путу Ариље - Ивањица, погинуо је М. Д. (48) из ариљског села Добрача, пише Блиц. До несреће је дошло… »

Аљбин Курти ухапшен испред косовске скупштине

БК ТВ 24.11.2017
Аљбин Курти, посланик покрета Самоопредељење у косовској скупштини ухапшен је јутрос испред зграде скупштине, јавља РТК2. Наводи се да су, осим Куртија, ухапшене и две посланице тог покрета Аљбуљена Хаџију и Доника… »

Хорор у Србији: Убио пријатеља хицем из пиштоља, па себе тешко ранио

БК ТВ 24.11.2017
Страшно! З. Ј. из околине Голупца (1971) убио је хицем из пиштоља свог друга Д. Ј. (1971) у аутомобилу, сазнаје "Блиц". Убрзо је З.Ј. стигао у кућу Л.М., због које је наводно настао сукоб и том приликом је тешко ранио себе… »