Извор: ПЦ Пресс архива вести 24.11.2017

Хуавеи Мате 10 серија стигла у Србију

ПЦ Пресс 24.11.2017
Мобилни телефон са вештачком интелигенцијом, Хуавеи Мате 10 Про стигао је у Србију и могуће га је купити у претпродаји у Хуавеи Експериенце Сторе у ТЦ Ушће до 1. децембра, а сваки купац у том периоду на поклон добија и Хуавеи… »

Компанија Тесла направила највећу батерију на свету

ПЦ Пресс 24.11.2017
Елон Муск обећао је да ће направити највећу батерију на свету у Аустралији – то је и учинио. Иако је Аустралија у много чему напредна земља и континент, она има велики проблем са производњом електричне енергије. За… »

25% попуста за 25 година рада

ПЦ Пресс 24.11.2017
Сваком пословном простору, било малом или великом, потребно је адекватно решење за штампу. Компанија Оригинал 1. децембра прославља 25 година, и тим поводом желе да обрадују своје купце са 25% попуста који ће трајати до… »

Србија има доста предузетничког потенцијала, али недостају инвеститори

ПЦ Пресс 24.11.2017
Међународни семинар СЕЕ МИКТА – Иновације и предузетништво који је обрађивао теме везане за проблеме са којима се суочавају стартапови у Србији као и њихова решења, одржао се данас у Београду. Овом приликом смо… »

Самсунг планира да отвори АИ истраживачки центар

ПЦ Пресс 24.11.2017
Самсунг Елецтроницс Цо. Лтд. појачава своје присуство у свету вештачке интелигенције уз отварање новог истраживачког центра усмереног на машинско учење. План је да новим истраживачким центром за вештачку интелигенцију… »

Лабудова песма Цассини мисије овековечена у једној слици

ПЦ Пресс 24.11.2017
Средином септембра окончана је НАСА мисија Цассини, те је главни носилац мисије, роботска летелица Цассини–Хуигенс сагорела високо у атмосфери планете Сатурн, чиме је обележен крај успешне тринаестогодишње мисије. Сонда… »

Фирефокс ради на новој опцији која ће обележавати хаковане веб-сајтове

ПЦ Пресс 24.11.2017
Пошто је објавио свој нови и бржи Qуантум претраживач, Фирефокс ради на новој опцији коју ће свакако ценити сви који брину о сигурности, а која ће кориснике упозоравати у случају да се нађу на веб-сајту који је претходно… »

Интерактивна серија Мосаиц доступна и Андроид корисницима

ПЦ Пресс 24.11.2017
Упркос великом броју популарних ТВ серија које се тренутно емитују, ХБО и Стевен Содербергх пронашли су начин који омогућава да се нова серија Мосаиц разликује од других, а тако што су контролу над током радње препустили… »

Бизнис топ листа за 2016/17 магазина Бизнис и финансије

ПЦ Пресс 24.11.2017
Списак најпрофитабилнијих компанија у Србији се из године у годину готово не мења, те је једна од ретких промена то што је Нафтна индустрија Србије (НИС) прошле године преузела прво место од Телекома Србија. Пад профитабилности… »

Србија би могла постати “порески рај”

ПЦ Пресс 24.11.2017
Србија би, од 5. децембра, могла да се нађе на “црној листи пореских рајева” коју формира Европска унија. Пренела је аналитичка кућа Блоомберг, наводећи да је имала увид у документацију, да се у нацрту предлога за… »