Извор: Прва архива вести 24.11.2017

Патријарх Иринеј: Пресуда Младићу је дело ђавола

Прва 24.11.2017
Патријарх Иринеј каже да је пресуда Хашког трибунала Ратку Младићу "дело ђавола" и да није први пут да испада да су само Срби криви за све док су остали невини. "Још један Србин осуђен је у Хагу. Ми смо знали да ће Ратко… »

Данас је Мратиндан: Ако домаћин све кућне послове преузме на себе, свим укућанима ће кренути набоље!

Прва 24.11.2017
Српска православна црква и верници данас славе Светог краља Стефана Дечанског, односно Мратиндан. Свети Сава, кнез Лазар и Свети Стефан су тројство најмудријих и најблагороднијих светитеља српског народа, а дан Светог краља… »

Спасимо Ђурђици живот! Будимо хумани!

Прва 24.11.2017
Хуманитарна фондација БУДИ ХУМАН – Александар Шапић прикупља новчана средства за Ђурђицу Вукајловић (1975). Након вађења масног ткива крајем априла 2017. године, део ткива је послат на Институт за патологију Медицинског… »

Ове ствари никако не смете да радите док вас орално задовољава, иначе...

Прва 24.11.2017
Ваш мушкарац ужива у оралном сексу, али вас понекад плаше његови манири током уживања, толико да вас може одвратити од жеље да га задовољите. Замолите га да се контролише, како не би упропастио ситуацију. Вероватно се… »

Стрелац влада до 22. децембра, прочитајте на који начин то "гађа" ваш знак: Близанци су на тесту зрелости, Лавови пред…

Прва 24.11.2017
Судбином влада Стрелац, осећајан знак који обожава промене и авантуре, а ево шта нам овај период доноси. Ован Посао: Марс, владар знака, до 9.12. је у Ваги знаку свог пада, што је симбол слабости кроз које пролазите како у… »

Чашу воде оставите да стоји у соби 24 сата и видећете каква вам је енергија

Прва 24.11.2017
Свака особа која улази у наш дом уноси и одређену врсту енергије, а она може бити позитивна или негативна. Постоје бројне технике којима можете да утврдите да ли у вашем дому постоји негативна енергија. Најједноставнији… »

Они су привесци својим женама и то златни! Упознајте ове миражџије

Прва 24.11.2017
Село Дубље смештено је у Поморављу, у општини Свилајнац, али то није обично село. Оно је познато по зетовима миражџијама који за себе воле да кажу да су дошли својим женама у дом И тако спасили село од измирања. У… »

Пажња: Проверите да ли вас ваш лаптоп кришом снима?!

Прва 24.11.2017
Да ли се понекад осец́ате параноично и мислите да неко жели да покраде ваше дигиталне информације? Не треба да се превише бринете, али је важно да будете на опрезу и водите рачуна о знаковима који на то упозоравају. Ако… »

Хармоника већа од њега, а он је данас велика звезда!

Прва 24.11.2017
Популарни музичар поделио сећање из детињства и разнежио фанове. Да ли га препознајете? "Ево и једног бласт фром тхе паст. Са браћом Сашом и Дејаном, увек уз инструменте", написао је Жељко Јоксимовић испод фотке на… »

Како се користе и колико су поуздани тестови на трудноћу?

Прва 24.11.2017
Када најраније могу да сазнам да ли сам трудна? Да ли је поузданији тест крви или урина? Шта уколико се резултат не поклапа са симптомима које осећам? Без обзира на то да ли сте усхићени при помисли да сте остали у другом… »