Извор: РТ Крагујевац архива вести 24.11.2017

Ухапшени преваранти из Београда

РТ Крагујевац 24.11.2017
Припадници Министарства унутрашњих послова у Крагујевцу, по налогу Основног јавног тужилаштва, поднели су кривичну пријаву против двојице Београђана старости 50 и 28 година, због постојања основа сумње да су извршили… »

ОШ „Наталија Нана Недељковић“ – 175 година постојања

РТ Крагујевац 24.11.2017
У основној школи „Наталија Нана Недељковић“, поводом дана школе, организована је изложба предмета и фотографија који осликавају рад школе у прошлом веку. О раду и функционисању школе протеклих 175 година сведоче… »

„Доста су свету једне Шумарице“

РТ Крагујевац 24.11.2017
У оквиру уметничке манифестације „Доста су свету једне Шумарице“ коју организује Спомен парк „Крагујевачки октобар“ у Крагујевцу, био је расписан конкурс на тему „Не смемо дозволити да нам се насмеши лице зла“ из… »

Обустава саобраћаја у делу улице Града Сирена

РТ Крагујевац 24.11.2017
Због радова, на магистралном топловоду, које изводе екипе „Енергетике“, вечерас од 18 часова до 6 часова ујутру, биће обустављен саобраћај у делу улице Града Сирена, од раскрснице са улицом Светозара Марковића до… »

Значајна инвестиција за Крагујевац

РТ Крагујевац 24.11.2017
Најава немачког „Сименса“ о преузимању српског произвођача делова каросерије за шинска возила, компаније „Милановић инжењеринг“, изузетно је значајна за град Крагујевац, с обзиром на то да је реч о инвестицији… »

Отворен 9. Међународни сајам туризма

РТ Крагујевац 24.11.2017
Девети међународни сајам туризма и сеоског туризма отворен је данас на Шумадија сајму. Сајам је отворила помоћница министра трговине, туризма и телкомуникација Рената Пинџор, а после презентације документарног филма… »

Исцрпна расправа о јавним финансијама

РТ Крагујевац 24.11.2017
Одборници Скупштине града на 11. седници, између осталог, усвојили су предлог одлуке о ребалансу буџета за текућу годину, предлог за повећање пореза на имовину, као и Стратегију здраствене заштите у наредне три године… »

Савез слепих обележио своју славу

РТ Крагујевац 24.11.2017
Српска православна црква и верници данас славе Светог краља Стефана Дечанског, односно Мратиндан. Овог свеца прославља и окружна организација Савеза слепих и слабовидих у Крагујевцу. Слепе и слабовиде особе у Крагујевцу деле… »

Четири конференције Одборничких група

РТ Крагујевац 24.11.2017
Током 11. Редовне седнице Скупштине града, у салону испред сале, четири Одборничке групе одржале су конференције за новинаре. Ребаланс буџета за 2017. и повећање пореске стопе, биле су главне теме о којима се разговарало… »

Суграђани: Верољуб Дугалић

РТ Крагујевац 24.11.2017
Професор Економског факултета Верољуб Дугалић у емисији „Суграђани“ говори о бриљантном студирању, животу у Крагујевцу седамдесетих година, изузетној пословној каријери, банкарству али и великој љубави према спорту… »