Извор: Свет плус/Забава архива вести 24.11.2017

Задруга: Луна и Кија искрено разговарају о Слоби. Да ли ће постати другарице?! (ВИДЕО)

Свет плус 24.11.2017
Кија и Луна су започеле разговор о Слоби и сложиле око тога, да Слоба има најлепши палац на свету, а онда им је чак и поручила да им жели све најбоље на свету. Предходних дана било је свађа и размирица у троуглу: Слоба… »

Пинкове звездице: Преслатки близанци Луција и Леонардо још бољи него прошли пут! (Видео)

Свет плус 24.11.2017
Учесници Пинкових звездица, близанци Луција и Леонардо из Добоја, разоружали су све присутне својим дечјим шармом. Луција и Леонардо имају шест година, а вечерас су отпевали "Немој да ме нервираш" од групе "Последња игра… »

Далматинска клапа Цамби у Сава Центру 15. Децембра.

Свет плус 24.11.2017
15. Децембра у Сава Центру наступиће најбоља и највише награђивана Далматинска клапа Цамби. Ово је њихов други наступ. У Београду 2013 године , имали су концерт у препуном Дому синдиката. Ево како је чувени Пеца Поповић… »

Дневни хороскоп за 24, новембар 2017. године!

Свет плус 24.11.2017
Сазнајте како су вам звезде наклоњене и прочитајте ваш дневни хороскоп за 24. новембар 2017. године на порталу Свет Плус. Ован 21.3.- 20.4. Мораћете прихватити неку одговорност у вашем љубавном животу. Данас ћете имати… »

Задруга: Умало туча између Микија Ђуричића и Лепог Миће. Обезбеђење брзо реаговало !

Свет плус 24.11.2017
Обезбеђење је једва смирило Микија Ђуричића након конфликта, између њега и Лепог Миће. Ружне речи и псовке су оно што је обележило ову свађу. Мића је у свом стилу кренуо са свађом, што је Микија довело до тога да… »

Пинкове Звездице: Огњен Репановић, је и овог пута одушевио чланове жирија! (Видео)

Свет плус 24.11.2017
Вечерас у емисији "Пинкове звездице" гледаоце као и жири још једном је одушевио петнаестогодишњи Огњен Репановић из Параћина. Огњен је отпевао песму Ед Ширана "Тхинкинг оут лоуд" и од Јелене Томашевиц добио похвале да… »

Задруга: Друга туча за пола сата, Матора се попела на сто и почела да туче Теодору !

Свет плус 24.11.2017
Укућани реалити Задруга су добили писмо у коме их критикују због недоличног понашања, том приликом је Матора бранеци Сашку Каран насрнула на Теодору. Задругари су се посвађали у дворишту, током извршења дневног задатка… »

Задруга: Кија тврди да није у добрим односима са болесним оцем ( ВИДЕО )

Свет плус 24.11.2017
Кија је синоћ отворила душу пред Миланом Милошевићем, па тако обавестила гледаоце Реалити Задруга да са својим болесним оцем, није у добрим односима. Новинар Милош Милошевић, питао је Кију где јој је отац и у каквим је… »