Извор: Свет архива вести 24.11.2017

ЕКСКЛУЗИВНИ ДЕТАЉИ СУЂЕЊА ГОДИНЕ: ПРОПАО ПОКУШАЈ ПОМИРЕЊА Цеце и Карлеуше, све ОДЗВАЊАЛО од речи УЋУТИ, СРАМ ТЕ БИЛО…

Свет 24.11.2017
Данас се у Првом основном суду у Београду одржало рочиште помирења између Јелене Карлеуше и Цеце Ражнатовић по тужби Ражнатовићеве за увреду и клевету. До помирења није дошло, а екипа Телеграф.рс била је испред… »

КО ЈЕ АНДРИЈА ЛАЗОВИЋ? Све о новом Кијином дечку, црногорском бизнисмену са којим је нашла срећу после Слобе!

Свет 24.11.2017
Кристина Кија Коцкар направила је хаос по самом уласку у “Задругу”. Некадашња стјуардеса не дозвољава супругу Слоби Радановићу да буде срећан у вези са Луном Ђогани, те се на све начине труди да им помрси конце… »

Поштено се избламирала: Водитељка бициклом дошла на црвени тепих а онда се десило ОВО (видео)

Свет 24.11.2017
Бојана Ристивојевић није хтела, као већина естрадних звезда, да дође лимузином на црвени тепих већ је желела да то уради ни мање ни више него бициклом. Водитељка Парова на отварање кафане у Новом Саду дошла је бициклом а… »

ТАМАРА КАРИЋ ОТКРИЛА ДЕТАЉЕ БРАКА СА 15 ГОДИНА СТАРИЈИМ СИМОНОМ: Не могу да причам бајке, ништа више није исто!

Свет 24.11.2017
Тамара Карић за садашњег супруга, продуцента Симона, удала се пре више од три године, а само пола године касније у њихов живот дошла је ћерка Симона. С обзиром на то да је Симон од ње старији 15 година, манекенка признаје… »

ПРВА ИСПОВЕСТ МАЈКЕ КИЈЕ КОЦКАР: Плачем док гледам све ово! Кристина пати, а њен отац је завршио у болници!

Свет 24.11.2017
Кијина мајка данима плаче док гледа ријалити “Задруга”. Док однос Луне и Слобе не може да коментарише, Нада каже да су њена ћерка и зет били срећни заједно, па се пита зашто не би остало тако. Нада Зељковић до сада… »

КОНАЧНО ОТКРИВЕН ПРАВИ РАЗЛОГ Ево због чега је Ана Ивановић МЕСЕЦИМА крила да је у другом стању!

Свет 24.11.2017
У дому Швајнштајгерових већ неколико месеци влада потпуна еуфорија због сазнања да ће постати родитељи. Међутим, ни Ана и Бастијан ове вести нису потврдили до јуче када су на профилима друштвених мрежа открили да је… »

Александра ОШТРО: Тужила сам моју мајку, сад може само да ме пољуби у…

Свет 24.11.2017
Александра Суботић открила је по повратку у ријалити ‘Парови’ да је поднела тужбу против Љубе Пантовић. ‘Била сам у Центру за социјални рад Гроцка. Решила сам све проблеме, моја беба Магдалена је на сигурном. Љуба сада… »

Александра се вратила у Парове, ево шта је прво поручила својим цимерима и фановима!

Свет 24.11.2017
На опште изненађење учесника ријалити шоуа “Парови”, али и њених фанова, Александра Суботић се вратила у најпопуларнију вилу на Балкану. Она је блистала у среће и поново је она стара, а њеним цимерима је било драго… »

Вруће сцене! Док сви спавају погледајте шта Миљана ради

Свет 24.11.2017
Учесница ријалитија “Парови”, Миљана Кулић, не зна где ће пре, да ли ће код Ивана Маринковића или код Вука Ђуричића па је тако ноћас завршила у кревету са јединим али касније и са другим. Наиме, Нишлијика је прво… »

Сестра Весне Ривас променила веру, прешла у Ислам и забрадила се! (фото)

Свет 24.11.2017
Сестра Весне Ривас Милка променила је веру! Она је пре више од 30 година напустила православље и прешла у ислам због љубави. Учесница „Парова“ често је била на мети напада због свађа с појединим укућанима, а многи су… »