Извор: Вечерње новости/Свет архива вести 02.12.2017

Евакуација у Албанији због поплава, Вучић: Помоћићемо ако треба (фото)

Вечерње новости 02.12.2017
Албанске власти саопштиле су данас да је због непрекидних падавина дошло до поплава на југу Албаније, услед чега су житељи евакуисани. Албанске власти саопштиле су данас да је због непрекидних падавина дошло до поплава на… »

С.Кореја: Прославили завршетак нуклеарног арсенала

Вечерње новости 02.12.2017
Северна Кореја прославила је завршетак свог нуклеарног арсенала ватрометом, саопштили су државни медији Северне Кореје. Северна Кореја прославила је завршетак свог нуклеарног арсенала ватрометом, саопштили су данас државни… »

Никад разорнији напад у сомалији: 512 особа погинуло у експлозијаи камиона бомбе

Вечерње новости 02.12.2017
Укупно 512 особа је убијено у октобру у експлозији камиона бомбе у Могадишу, престоници Сомалије. Укупно 512 особа је убијено у октобру у експлозиији камиона бомбе у Могадишу, престоници Сомалије, саопштио је комитет надлежан… »

Несрећа у Прагу: Срушио се пешачки мост, четворо повређених

Вечерње новости 02.12.2017
Четири особе су повређене када се у Прагу срушио бетонски пешачки мост на Влтави, саопштила је данас чешка служба за ванредне ситуације. ПРАГ - Четири особе су повређене када се у Прагу срушио бетонски пешачки мост… »

Бивши египатски премијер ухапшен у Емиратима

Вечерње новости 02.12.2017
Бивши египатски премијер Ахмед Шафик, који је прошле недеље објавио да ће се кандидовати на наредним председничким изборима у Египту, ухапшен је у свом дому у Уједињеним арапским емиратима и депортован у Египат. КАИРО -… »

Европу очекује најхладнији децембар у последњих 7 година (фото)

Вечерње новости 02.12.2017
Најхладнији децембар у последњих седам година поквариће просек једне од најтоплијих година у Европи икада. Најхладнији децембар у последњих седам година поквариће просек једне од најтоплијих година у Европи икада, процењују… »

Британска агенција влади: Не користите руски Касперски

Вечерње новости 02.12.2017
Британска агенција за сајбер безбедност поручила је владиним министарствима да не користе софтверски антивирус компаније Касперски Лаб из Москве. Британска агенција за сајбер безбедност поручила је владиним министарствима да не… »

Пожар у згради у Берлину, 18 повређено (фото)

Вечерње новости 02.12.2017
У пожару који је избио у вишеспратници у Берлину повређено је 18 особа, од којих је неколико њих задобило озбиљне опекотине, саопштила је данас берлинска ватрогасна служба. БЕРЛИН - У пожару који је избио у вишеспратници… »

Лондон: Улетео аутомобилом у пешаке, двоје критично (фото)

Вечерње новости 02.12.2017
Аутомобил је улетео међу пешаке у Лондону око 3:00 сати, услед чега се две особе налазе у критичном стању, а још три су повређене. Аутомобил је улетео међу пешаке у Лондону око 3:00 сати, услед чега се две особе налазе у… »

Запалио део града покушавајући да имитира тв емисију

Вечерње новости 01.12.2017
Пожар који је уништио 20 зграда у граду Кохос у држави Њујорк изазвао је 51-годишњак који је покушао да имитира оно што је гледао у телевизијској емисији. Пожар који је уништио 20 зграда у граду Кохос у држави Њујорк… »