Извор: Ауто блог/Аутомобили архива вести 08.12.2017

Отворен "Ауто Експо 2017" у Крагујевцу: Акцијске цене и попусти на аутомобиле

Ауто блог 08.12.2017
Сајам аутомобила “Ауто Експо”, 12. по реду, свечано је отворен данас на крагујевачком сајмишту и трајаће до недеље, 10. децембра. На манифестацији 15 познатих брендова представља своје моделе, а за посетиоце су… »

Емисија САТ: Упоредни тест акумулатора

Ауто блог 08.12.2017
Како смо још једном, у до сада најекстремнијим условима, испитали способност акумулатора да дају струју када температура падне далеко испод нуле. Због чега је за тест направљен посебан уређај, и где се налази хала са поларним… »

Ренаулт-Ниссан и Мерцедес показали нови 1.3 литарски бензински мотор

Ауто блог 08.12.2017
Да мотори с унутрашњим сагоревањем још увек нису спремни за одлазак у историју и да упражњено место препусте електромоторима доказује и нови турбо бензинац из партнерства Ренаулт-Ниссана и Мерцедеса. Малени 1.3 литарски… »

Ламборгхини: Урус ће бити најбржи СУВ на Нирбургрингу

Ауто блог 08.12.2017
Из Ламборгхинија је стигла потврда да ће њихов тек представљени „СуперСУВ“ ускоро показати свој раскошан потенцијал с којим ће Алфа Ромео Стелвио Qуадрифоглио бити други најбржи СУВ мерен на Нирбургрингу. Ламборгхини… »

Хонда Африца Твин добија млађег брата

Ауто блог 08.12.2017
Хонда Африца Твин је одлично избалансиран адвентуре мотоцикл, који је новом адвентуре спортс варијатом отворио могућности за још веће уживање у вожњу. Али и он има одређене мане. Велики је, тежак и исувише снажан за А2… »

ТецхАрт Порсцхе 718 Боксстер и Цаиман

Ауто блог 08.12.2017
Иако ће многи рећи да им недостају два цилиндра, Боксстер и Цаиман генерације 718 су веома убедљиви на путу посебно након што их модификује тјунер. У случају реномираних, попут оних из ТецхАрта, тјунинг ће осим визуелне… »

ТопСпеед тест: Сузуки Игнис

Ауто блог 08.12.2017
Сузуки је недавно представио наследника помало заборавленог модела Игнис који, без обзира на скромне димензије, нуди довољно места за четири одрасле особе, а уз погон на сва четири точка нуди и обиље модерне технологије… »

ТопСпеед тест: БМВ 750д ксДриве Индивидуал

Ауто блог 08.12.2017
Баварска Серија 7 у Индивидуал опреми помера границе у погледу префињености и луксуза, док нови турбодизел мотор од три литре радне запремине и 400 коњских снага представља више него адекватну замену за „пенсионисани“ В8… »

Да ли су утемељене гласине о Хондиној В4 машини?

Ауто блог 08.12.2017
Назваћемо је гласином која никако да престане. Кажемо то јер приче о Хондином В4 супербајку никако не пролазе, само се мање или више, ређе или чешће помињу. Готово се сваке године појавила нека "инсајдерска" информација… »

Генерал Моторс омогућава поручивање кафе путем инфотејмент система

Ауто блог 08.12.2017
Генерал Моторс ће ускоро лансирати апликацију за своја возила под именом Маркетплаце, која ће омогућавати возачима да плате гориво, кафу и храну, па чак и закажу сервис за свој аутомобил путем инфотејмент система у свом… »