Извор: Вести онлине/Балкан архива вести 08.12.2017

САД депортују Србина из БиХ Оливера Драгића

Вести онлине 08.12.2017
Након што је признао да је починио имиграциону превару, јер у приступним папирима за боравак у САД није навео да је учествовао у злочину у Сребреници јула 1995, америчке власти су одлучиле да депортују Србина из БиХ Оливера… »

Ко ће бити председник Црне Горе: А шта ако се Мило не кандидује?

Вести онлине 08.12.2017
После одлуке Демократског фронта да се у пуном капацитету врати у посланичке клупе, може се рец́и да је бојкот парламента од стране црногорске опозиције завршен. Агонија на црногорској опозиционој сцени се наставља, док са… »

Словенија тужи Хрватску

Вести онлине 08.12.2017
Словеначко министарство спољних послова припрема тужбу против Хрватске због непоштовања арбитражне пресуде о граници између две државе у Пиранском заливу, саопштио је шеф словеначке дипломатије Карл Ерјавец. Ерјавец је… »

Јеремић покренуо лавину: У Македонији истрага због прања новца у Србији

Вести онлине 08.12.2017
Македонско тужилаштво повело је истрагу због могућег прања новца у случају куповине крушевачке фабрике "14. октобар", наводи Дојче веле. Како је писао немачки јавни сервис, ради се о сумњивим везама бившег македонског… »

Тројица пијаних хрватских војника и свештеник избачени из НАТО базе

Вести онлине 08.12.2017
Пре месец и по дана Министарство обране Хрватске признало је да је један припадник Војне полиције, који се налазио у мисији НАТО-а у Пољској, приликом доласка у базу Бемово Пискије пао на алко-тесту и да су га накратко задржали… »

Тито је био велики шаљивџија, али је због овог вица слао на Голи оток

Вести онлине 08.12.2017
Неприкосновени владар комунистичке Југославије Јосип Броз Тито важио је за човека који има добар смисао за хумор. Тито је волео да се шали, па чак и на свој рачун. Често су му гости били неке од најпопуларнијих јавних… »