Извор: Вести онлине/Забава архива вести 08.12.2017

Ово су најглупље земље света: Хрватска на другом месту, а Србија?

Вести онлине 08.12.2017
Популарна страница Тхе Топ Тенс спровела је анкету о томе која је најглупља земља на свету. Анкета је и даље у току, а ево како сада стоји ситуација. На листи воде Сједињене Америчке државе, а одмах иза ње налазе се наши… »

Победник Звезда Гранда опљачкан: Смртна казна за лопове!

Вести онлине 08.12.2017
Певач и победник Звезда Гранда Алекса Перовић бесан је открио да је мењачница његове мајке у Краљеву опљачкана, па је он побеснео и поручио му да неће добро да се проведе. - Јутрос, око пола 5, обијена је мењачница у… »

Слоба се вратио: Овако је изгледао његов и Лунин сусрет!

Вести онлине 08.12.2017
Слободан Радановић вратио се у "Задругу" после целодневног одсуства будући да је имао операцију руке и део дана провео у болници. Слоба се вратио са обе руке у завојима, а задругари су га одмах забринуто питали шта је било. -… »

Сећате ли се ове водитељке: Дечко је тукао, изгубила је бебу, а сада се враћа на ТВ

Вести онлине 08.12.2017
Љубинка Буба Добросављев, била је заштитно лице Гранд параде, издала је књигу, а опробла се и у политици. У склопу партије бавила се борбом против насиља над женама. Скоро седам година прошло је од њеног последњег… »

ВИДЕО: Мирно возио, а онда је испред њега излетео леш на колицима

Вести онлине 08.12.2017
Несвакидашњи призор снимљен је на једној раскрсници у центру Оукленда на Новом Зеланду у среду поподне, када се путем поред аутомобила "провозала" мртвачка кеса на колицима. Човек који је снимио овај шокантни призор верује… »

Спектакуларно откриће у "задњем делу" Исусове статуе

Вести онлине 08.12.2017
Група рестауратора открила је неку врсту временске капсуле у задњем делу дрвене статуе Исуса Христа из 18. века, преноси Њузер. Скулптура из Цркве Санта Агуеде у Сортиљу де ла Рибери у Шпанији била је положена на сто ради… »

Због чега краљ срце једини нема бркове?

Вести онлине 08.12.2017
Краљ херц је једини краљ у шпилу карата који нема бркове. Одговор на питање због чега је то тако нуди неколико теорија... По једној од њих краљ херц је "дизајниран" без бркова због једне поеме. Енглеска легенда каже да је… »

Луна никада није опростила Гагију што јој је тукао мајку

Вести онлине 08.12.2017
После скандала који је Слоба направио у ријалитију, када је из љубоморе ударио у сто и сломио руку, Луна је испричала потресне породичне детаље. Луна Ђогани је са учесницом ријалитија проговорила о насиљу у породици, а… »

Зашто Бајага нема возачку дозволу?

Вести онлине 08.12.2017
Није тајна да је познати рокер Момчило Бајагић Бајага стално на путу због многобројних турнеја, међутим, многима је мало познато овај детаљ о њему. Момчило Бајагић Бајага објаснио је свима да иако је на прагу 60. године… »

Цеца се дружила са Шарићем

Вести онлине 08.12.2017
Фолк звезда Светлана Цеца Ражнатовић присуствовала је приватној прослави и пријатељском окупљању у Рушњу, а међу одабраним званицама нашао се и Душко Шарић. Иако је недавно поново постао тата, Шарић је изабраницу… »