Извор: Бета видео архива вести 14.12.2017

Шешељ: СРС позива владајућу странку да хитно приступи изради Пословника о раду

Бета видео 14.12.2017
БЕОГРАД - ``Српски радикали позивају владајућу странку да хитно приступи изради Пословника о раду. Народна скупштина већ годину и по дана ради без пословника, односно на импровизован начин користи стари пословник, што је… »

Михајловић разговарала са Марином Маљковић селекторком женске кошаркашке репрезентације

Бета видео 14.12.2017
БЕОГРАД - Потпредседница Владе и председница Координационог тела за родну равноправност Зорана Михајловић разговарала је данас, у присуству министра просвете Младена Шарчевића, са Марином Маљковић селекторком женске… »

Туск: Даљи преговори о Брегзиту ће бити тест о јединству ЕУ

Бета видео 14.12.2017
БРИСЕЛ - Председник Европског савета Доналд Туск изјавио је данас да ће наредна фаза преговора о иступању Велике Британије из чланства у Европској унији (ЕУ) (Брегзит) бити ``прави тест`` за јединство ЕУ.… »

Дачић:Прекидање дипломатских односа са Израелом била велика грешка

Бета видео 14.12.2017
БЕОГРАД - Шеф српске дипломатије Ивица Дачић је казао да је његова ``лична оцена`` да прекидање дипломатских односа са Израелом у време бивше Југославије представља велику грешку. Југославија је прекинула дипломатске… »

Припадници МУП-а ухапсили 16 особа осумњичених да су као припадници организоване криминалне групе

Бета видео 14.12.2017
БЕОГРАД - Припадници Министарства унутрашњих послова, Службе за борбу против организованог криминала, на ширем подручју Београда и Параћина, ухапсили су 16 особа осумњичених да су као припадници организоване криминалне… »

Јаковљев: Локалне самоуправе морају активно и континуирано учествовати у подизању услуга

Бета видео 14.12.2017
НОВИ САД - Главни новосадски просветни инспектор Срдјан Јаковљев рекао је данас да Војводина и Нови Сад имају вероватно најбоље услове у Србији по питању рада предшколских установа и да је за ту врсту услуга веома важна… »

Тадић: Градјани углавном задовољни процедурим уписа у предшколске установе

Бета видео 14.12.2017
НОВИ САД - Катарина Тадић из Центра за европске политике изјавила је да су градјани углавном задовољни процедурим уписа у предшколске установе али да препознају и проблеме и у вези процедура уписа и у вези рада. Као проблеме у… »

Ћорић: Више информисања и још више транспарентности за унапредјење квалитета услуга

Бета видео 14.12.2017
НОВИ САД - Професорка Правног факултета у Новом Саду Драгана Ћорић, која је и пројектни менџер удружења ``Родитељ``, потврдила је да резултати истраживања одговарају подацима које удружење добија с терена. Као главну… »

Тепавац: Циљ пројекта било истраживање о задовољству градјана јавним услугама

Бета видео 14.12.2017
НОВИ САД - Тара Тепавац из Европског покрета у Србији је рекла да је циљ пројекта било истраживање о задовољству градјана јавним услугама али и како градјани могу да учествују у креирању политика везаних за јавне услуге. У… »

Матић: Сва деца треба да буду обухваћена предшколским установама

Бета видео 14.12.2017
НОВИ САД - Председница удружења приватних предшколских установа Нови Сад Мира Матић изразила је задовољство задовољством градјана предшколским установама. ``Сва деца треба да буду обухваћена предшколским установама… »