Извор: Мој Нови Сад архива вести 14.12.2017

Мења се Закон о раду: Обавезна пријава радника од првог дана

Мој Нови Сад 14.12.2017
Раднике у Србији послодавци ће морати да пријаве од њиховог првог радног дана, утврђено је изменама Закона о раду које је данас усвојила Скупштина Србије. Прецизирано је, између осталог, да је послодавац дужан да на основу… »

Искључења струје за петак, 15. децембар

Мој Нови Сад 14.12.2017
Због радова на електричној мрежи, "Електровојводина" ће сутра искључивати потрошаче у Новом Саду, Каћу, Беочину, Римским шанчевима и Лединцима. Нови Сад: - од 8 до 14 сати: повремено у појединим деловима улица у насељу… »

Више улица на Подбари без грејања због хаварије

Мој Нови Сад 14.12.2017
Хладни радијатори због хаварије у улици Саве Вуковића. Како јавља ЈКП "Новосадска топлана", данас, 14. децембра, од 10 сати, због радова на санацији хаварије на вреловодној мрежи у улици Саве Вуковића бр. 12, биће прекинута… »

Улица Димитрија Аврамовића без воде због хаварије

Мој Нови Сад 14.12.2017
Због радова на санацији хаварије, без воде ће данас, 14. децембра, до 13 сати бити улица Димитрија Аврамовића у Новом Саду. Постоји могућност да ће у току радова, уколико за тим буде потребе, блокада водоводне мреже бити… »

Дежурни педијатар и лекар опште медицине од викенда поново у Змај Огњена Вука

Мој Нови Сад 14.12.2017
Дом здравља "Нови Сад" јавља... Завршена је реконструкција грејне мреже у амбуланти “Јован Јовановић Змај” у улици Змај Огњена Вука тако да ће Служба за здравствену заштиту деце, као и лекари Службе опште медицине… »

Умерено облачно и топлије, највиша дневна у НС око 11°Ц

Мој Нови Сад 14.12.2017
У Србији данас умерено до потпуно облачно и топлије него јуче, на југу и истоку углавном суво, у осталим крајевима понегде са слабом краткотрајном кишом, на високим планинама са снегом. Дуваће слаб и умерен у планинама… »

МУП: Ухапшен због навођења Новосађанки на проституцију

Мој Нови Сад 14.12.2017
Након вишемесечног рада, припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Саду ухапсили су С. Р. (46) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело трговина људима, јавља МУП Србије. Сумња се да је С. Р. на… »

Одбијен Девићев захтев да му се исплати 91 милион евра

Мој Нови Сад 14.12.2017
Привредни суд у Новом Саду одбио је у првостепеном поступку тужбу Илије Девића којом је тражио да му се исплати 91 милион евра за штету коју је предузеће АТП "Војводина", некада у његовом већинском власништву, претрпело… »

МУП: Ухапшен због претњи новинарима Сејдиновићу и Грухоњићу

Мој Нови Сад 14.12.2017
Припадници Министарства унутрашњих послова ухапсили су Т. Л. (1988) осумњиченог да је на "Јутјубу" и преко друштвене мреже "Фејсбук" претио председнику Независног друштва новинара Војводине Недиму Сејдиновићу и члану… »

Заоштрава се борба против корупције: Српски судови донели 2.500 осуђујућих пресуда

Мој Нови Сад 14.12.2017
Остало је само два и по месеца до почетка рада четири посебна тужилаштва за борбу против корупције и финансијског криминала у Београду, Нишу, Новом Саду и Крагујевцу. Мада је број осуђујућих пресуда за коруптивна дела… »