Извор: ОК радио архива вести 14.12.2017

Продужен притвор нишком градском већнику

ОК радио 14.12.2017
Градском већнику Б. К. (27), који је ухапшен пре два дана због основане сумње да је извршио кривично дело трговина утицајем, Основно јавно тужилаштво у Нишу продужило је притвор на 30 дана, рекли у за Бету у том… »

Скупштина Врања одлучује о буџету

ОК радио 14.12.2017
Девета седница Скупштине Врања у овом сазиву заказана је за петак 15. децембар, а главна тачка дневног реда је расправа о буџету за 2018. годину. На дневном реду ће се наћи и тачка која се тиче капиталних инвестиција, али… »

Усвојен кодекс понашања градских чиновника

ОК радио 14.12.2017
Градско веће Врања усвојило је у четвртак кодекс понашања службеника и намештеника локалне самоуправе, којим се жели приближити рад служби и органа Града ставрним потребама грађана. Кодекс је једна од новина које доноси… »

Мушкарац (61) сачмаром себи пуцао у груди

ОК радио 14.12.2017
Д. Ђ. је хитно пребачен и оперисан у нишки Клинички центар. Д.Ђ. (61) из Куршумлије задобио је повреде грудног коша опасне по живот, када је сачмаром себи пуцао у груди. Како је потврђено, Д.Ђ. је покушао да изврши… »

Рај постоји: Неурохирург искусио живот после смрти?

ОК радио 14.12.2017
Питање да ли постоји живот после смрти једна је од највећих мистерија. С времена на време се појаве људи који тврде да имају одговор на то питање. Један од њих је неурохирург Ебен Александер. Он је написао књигу о свом… »

Ну: Велико интересовање за књижевну колонију

ОК радио 14.12.2017
У препуној сали Гимназије у Врању у среду су се пред публиком нашли афирмисани писци и сценаристи тренутно најгледаније серије „Сенке над Балканом“, Дејан Стојиљковић и Владимир Кецмановић. Врло интригантна прича о… »

Канада: Срушио се авион са 25 људи, нема погинулих

ОК радио 14.12.2017
Авион компаније "Вест винд", са 25 путника и чланова посаде, срушио се убрзо после полетања, а према извештајима локалних медија, том приликом нико није погинуо. Авион компаније "Вест винд", са 25 путника и чланова посаде… »

Михајловић: Два милиона квадрата за становање припадника снага безбедности

ОК радио 14.12.2017
Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије Зорана Михајловић изјавила је данас да ће за недељу дана радна група која се бави грађевинским делом у вези са изградњом станова за припаднике војске, полиције и… »

Нова година: Македонци и Бугари масовно у Врању

ОК радио 14.12.2017
Иако у Врању неће бити организованог дочека Нове године на отвореном, велико је интересовање Бугара и нарочито Македонаца за провод у најлуђој ноћи у нашем граду. Према прелиминарним подацима из врањских угоститељских… »

После годину дана оптужница за силовање

ОК радио 14.12.2017
Више јавно тужилаштво у Врању подигло је оптужницу против Марка Цветковића (22) из села Ружић код Владичиног Хана због оправдане сумње да је силовао малолетну комшиницу 1. јануара ове године. Након скоро годину дана… »