Извор: Ужице огласна табла архива вести 14.12.2017

Ужичка полиција изрекла 260 мера против насилника у породици

Ужице огласна табла 14.12.2017
Број кривичних дела породичног насиља на подручју Полицијске управе Ужице је умерено повећан, али то не би требало тумачити као повећање тог вида насиља, већ као решеност жена да учесталије пријављују насилника. То… »

Плавуша је изабрала Зорана Стојића (НОВА ПЕСМА)

Ужице огласна табла 14.12.2017
Наш суграђанин Зоран Стојић више од 20 година се бави музиком. Поред народног, изворног, трубачког, севдаха и крајишког репертоара, Зоран сатима може да пева и шаљиве песме уз коло. Пре неколико дана причао је за наш… »

Студентско хуманитарно вече за ужичке малишане

Ужице огласна табла 14.12.2017
Унија студената Ужица, у сарадњи са ужичким Учитељским факултетом, организоваће вечерас у 20 часова „Хуманитарно музичко вече“ у амфитетару тог факултета. Циљ акције је да се прикупе слаткиши и направе… »

Великани ЕКС ЈУ фудбала у суботу у Ужицу: Дејо, Куле, Шеле, Ушке, Брна на меморијалу „Србољуб Србо Стаменковић“

Ужице огласна табла 14.12.2017
Ужице ће у суботу бити домаћин трећег меморијалног турнира у малом фудбалу „Србољуб Србо Стаменковић“. У част мајстора фудбалске игре, нарочито лоптања на петопарцу, наступиће ветерани подрогичке Будућности… »

У Србији се билијар и по Ужичанима познаје

Ужице огласна табла 14.12.2017
Двојица Ужичана у врху табеле Српске билијар асоцијације Билијар клуб „Массе“, један од оних „малих“ клубова из медијски скрајнутих спортова, на прагу је да Ужице учини једним од ценатара овог спрота, барем по… »

Нова песма за пунолетство Николе Туцовића (ИНТЕРВЈУ)

Ужице огласна табла 14.12.2017
Осамнаестогодишњи Никола Туцовић из Ужица за собом има велику рок каријеру. Већ одавно пише песме, како каже, љубавне и свира гитару. Прошле године на Рок фестивалу у Градском културном центру публици се представио као… »