Извор: Блиц/Економија архива вести 07.01.2018

Огласила се и Француска компанија: "Потписивање уговора о концесији у првом кварталу ове године"

Блиц 07.01.2018
Након што је влада Србије концесију над београдским аеродромом "Никола Тесла" поверила француској компанији "Ванси ерпортс", из ове компанија поручују да очекују да уговор о концесијии званично буде потписан у првом кварталу… »

Динар сутра у успону, курс 118,7957

Блиц 06.01.2018
Динар ће сутра ојачати према евру за 0,2 одсто у односу на петак и званични средњи курс износиће 118,7957 динара за евро, објавила је Народна банка Србије. Динар ће бити јачи према евру за 0,7 одсто него пре месец дана, а… »

Могућ излазак Москве из Светске трговинске организације

Блиц 07.01.2018
Русија би могла да изађе из Светске трговинске организације (СТО) у случају да се испуни захтев ЕУ за наплату казне од 1,39 милијарди евра годишње од Русије због ограничавања увоза свињског меса, изјавио је први заменик… »

Месић: Усташизација не дозвољава Хрватској да дише

Блиц 07.01.2018
Некадашњи председник Хрватске Стјепан Месић изјавио је данас гостујући на ХРТ да "усташизација не да Хрватској да дише", те да у Цркви постоје "чисти фашисоиди", а преноси ХИНА. Упитан да ли је можда за његов став о… »

Антић: Топлане спремне за хладне дане

Блиц 06.01.2018
Министар рударства и енергетике Александар Антић вечерас је, традиционално на Бадње вече, посетио топлану "Нови Београд" и истакао да су Београдске електране спремне за предстојеће, најављене хладне дане. Антић се захвалио… »

Оазе зеленила и мира: Ово су најлепше куће и викендице поред српских језера

Блиц 07.01.2018
Предивна природа, дивни амбијенти и вода која смирује, неки су од разлога због којих би било лепо имати кућу или викендицу поред неког до српских језера. Било да је реч о Палићу, Сребрном или Белоцркванским језерима, нема… »

"Дебакл који је био моја животна прекретница": Приче четворо веома успешних Срба научиће вас како да се носите са…

Блиц 07.01.2018
Није завршио факултет на време, чак га је "отегао" на двоцифрен износ година, али је у међувремену створио фирму са светским реномеом, а на крају ипак је дипломирао. Био је у најужем кругу кандидата, међутим није добио… »

"За неискусне никад није право време": Ово је савет стручњака о куповини криптовалута на којима бисте могли озбиљно да…

Блиц 06.01.2018
"Био бих веома опрезан при инвестирању у било коју криптовалуту, јер су свим криптовалутама цене драстично порасле током прошле године, питање је колико још има простора за раст, краткорочно гледано. Генерално не бих… »