Извор: Курир/Балкан архива вести 14.01.2018

Додик: Нисам против САД и ЕУ! Само се противим држању лекција!

Курир 14.01.2018
"Треба ли да будем мекан према онима који нам витална национална права у континуитету оспоравају? Амбасадори нису државе, иако овде управљају ситуацијом. Нисам ја против Америке, ЕУ, било кога, али јесам против њиховог… »

(Фото) хрватски новинар апеловао у емисији: Зауставите мржњу у медијима!

Курир 14.01.2018
Према његовим речима, није нормално да за псовање и претње смрћу на друштвеним мрежама и у јавном простору нико не одговара. "Држава може и мора санкционисати медије који допуштају и подстичу иживљавање над другима… »

Решење свих балканских проблема: Нова СФРЈ уз додатак још једне чланице

Курир 14.01.2018
Све потенцијалне кризе које сада прете Балкану нису кривица руске политике него су "последице ранијих америчких и западних интервенција и кампања“. Док се данас брани постојање и територијални интегритет Босне и Херцеговине… »

(Видео) Туча у црној гори за дочек српске Нове године! Погледајте снимак инцидента

Курир 14.01.2018
Он је прекинуо Мандићев говор уз псовку "Ј... ми се бре, за Нову годину" и кренуо на Мандића, а одмах је реаговало обезбеђење. Иако су га одмах склонили са бине, Мандић је поручио да се ради о сличним инцидентима као и пре… »

Бањалучанка подмитила погрешног лекара: Одмах тражила повраћај новца, а одговор ће вас изненадити

Курир 14.01.2018
О томе сведочи и ова објава и на Фејсбуку младића Б.Ђ., који је често боравио на лечењу у Универзитетском и клиничком центру Републике Српске у Бањалуци. Познаница је “поткупила” одређеног доктора, дала му је 100 евра… »

Дошао из Шведске на одмор у БиХ, па пронађен мртав: Породици рекао да иде са пријатељем и никад се није вратио

Курир 14.01.2018
Он је последњи пут виђен у четвртак око 14 сати на подручју Вогошће, где има стан и где је из Шведске дошао на одмор. Он је породици рекао како иде да се види са пријатељем, те се одвезао у црвеном џипу "мицибуши" и од… »

Невиђена туча у штипу: Напали човека у кафани, а докрајчили га на операционом столу

Курир 14.01.2018
Док је З.А. ( 30 ) са својом супругом седео за столом и ћаскао, одједном му је иза леђа пришао О.О. ( 32 ) и без упозорења почео да га удара. Полиција је саопштила да се инцидент догодио пола сата иза поноћи. Побеснели О.О… »

(Фото) каква идеја: Паркирао се насред тротоара и оставио поруку да се искупи, али нису сви били одушевљени

Курир 14.01.2018
Оставио је и поруку како би се оправдао: "На миси сам". Фотографије је усликала једна пролазница коју његов потез није импресионирао. "Паркирао је на тротоару и није могло да се пролази, а чак ме је и видео када сам… »

Окончана потрага код маглаја: Пронађено тело Есада Омерсофтића који је нестао у реци Босни

Курир 14.01.2018
У зеничкој полицији је потврђено да је пронађено тело, али још не могу са сигурношћу да потврде да је реч о Омерсофтићу. Омерсофтић је у ноћи између 31. децембра и 1. јануара аутомобилом слетео у Босну, а за његовим… »

Лидер странке независних грка: Грчка ће о имену Македоније морати сама да одлучи на референдуму

Курир 14.01.2018
Он у својој колимни у листу Демократија тражи да се Македонија не укључи у ово питање. "Грчки народ ц́е морати да одлучи о овом питању без преседана у историји човечанства” тврди он и сматра да свако коришчење имена… »