Извор: Телеграф архива вести 14.01.2018

Делило их је неколико метара од смрти: Авион склизнуо са писте, па се заглавио на самој литици, фотографије су нереалне (фото)

Телеграф 14.01.2018
Локални гувернер је изјавио да је истрага о несрећи у Турској покренута. У турској провинцији Трабзон дошло је до несреће када је авион склизнуо са писте и заглавио се у блату на самој литици близу мора. Авион за Франкфурт… »

Возачи, опрез за воланом: Влажни коловози, снег и поледица успоравају саобраћај, најгоре је у овим градовима

Телеграф 14.01.2018
Посебно на подручју Банатског Карловца, Вршца и Великог Градишта где удари ветра повремено достижу и олујну јачину. Пад температуре, као и снег који овога јутра пада на подручју Крагујевца, Неготина и Крушевца условили су… »

Ко је хирург Зоран Радојичић, носилац листе СНС за Београд (фото)

Телеграф 14.01.2018
Радојичић је генерални директор и хирург на Универзитетској дечијој клиници у Тиршовој улици у Београду, у којој је запослен од 1991. године. Професор доктор Зоран Радојичић, први на изборној листи СНС за градске изборе у… »

Хрватски водитељ завршио емисију кратком и моћном поруком (ВИДЕО)

Телеграф 14.01.2018
- Није нормално да за псовање и претње смрћу на друштвеним мрежама и у јавном простору нико не одговара - рекао је Александар Станковић. Хрватски новинар Александар Станковић завршио је данашњу емисију "Недељом у два"… »

Јачи од минуса: Илда и Шабан Шаулић направили спектакл пред више од 8.000 људи на дочеку Српске Нове године у Ваљеву…

Телеграф 14.01.2018
Краљ фолка и његова ћерка певали су за више од осам хиљада људи који су их хорски пратили. Илда и Шабан Шаулић упркос изузетно хладном времену одржали су велики концерт на тргу у Ваљеву и на спектакуларан начин увели… »

Срамота: Хрватска сад хоће да продаје и српску имовину!

Телеграф 14.01.2018
Новим прописом хрватска влада предвиђа отуђење узурпиране својине наших фирми. Адвокати траже привремену меру од Европског суда у Стразбуру. Хрватска влада усвојила је ове недеље и послала у скупштинску процедуру коначне… »

Олујно невреме у Грчкој: Брод са мигрантима насукао се код Кефалоније

Телеграф 14.01.2018
Власти сматрају да је брод кренуо из Турске или Египта. Брод са 29 миграната насукао се на обали грчког острва Кефалонија током олујног невремена. Хрватска формирала нову полицијску јединицу: Чуваће границе од миграната Грчка… »

Трагедија у Ужицу на Мали Божић: Ћерка затекла мртвог оца у изгорелој кући!

Телеграф 14.01.2018
М.М. је живео сам, његова ћерка је дошла да му донесе лекове и затекла ужасан призор. Миодраг Маринковић (68) је пронађен мртав јутрос у својој кући у Видовданској улици у Ужицу, која је током ноћи делимично изгорела… »

Због једне измене на Фејсбуку Закерберг изгубио 3 милијарде долара

Телеграф 14.01.2018
У компанији Фејсбук рекли су да су уверени да је промена дугорочно исплатива и да им је најважнија срећа корисника. Одлука Марка Закерберга да се Фејсбук (Фацебоок) врати на старо издање, односно да се уместо реклама у њус… »

Недељни хороскоп: Овна чекају занимљива љубавна дешавања, а Лаву стижу узнемирујуће вести

Телеграф 14.01.2018
Нова недеља доноси нов распоред звезда и планета. Сазнајте шта вас чека у недељи од 15. јануара до 21. јануара - да ли је на помолу нека нова љубав, успех у каријери, здравствени проблем или нешто друго. Недељни хороскоп… »