Извор: Вечерње новости/Друштво архива вести 18.01.2018

Коцијанчич: Што пре наставити дијалог Београда и Приштине

Вечерње новости 18.01.2018
ЕУ поздравља договор председника Србије и Косова Александара Вучића и Хашима Тачија о наставку дијалога о нормализацији односа. БРИСЕЛ - Европска унија поздравља договор председника Србије и Косова Александара Вучића и… »

Батут: У Србији 1.114 оболелих од малих богиња

Вечерње новости 18.01.2018
За три и по месеца у Србији је регистровано 1.114 случајева малих богиња, а двоје пацијената је умрло због компликација, подаци су Института за јавно здравље Србије "Др Милан Јовановић - Батут" БЕОГРАД - За три и по месеца у… »

Поповић поднео још једну тужбу против КРИК-а

Вечерње новости 18.01.2018
Редакција КРИК-а је саопштила да јој је стигла нова тужба министра Ненада Поповића за повреду части и угледа. БЕОГРАД - Редакција КРИК-а је саопштила да јој је стигла нова тужба министра Ненада Поповића за повреду части и… »

Подршка Нишлија Спречено принудно исељење самохране мајке и њене деце

Вечерње новости 18.01.2018
Грађани Ниша окупили су се испред стана самохране мајке двоје малолетника, коју бивши супруг годинама покушава да избаци из породичног стана, како би спречили да деца усред зиме буду избачена на улицу. Принудно исељење… »

Притвор бившем припаднику хво због злочина над Србима

Вечерње новости 18.01.2018
Суд Босне и Херцеговине данас је одредио једномесечни притвор хрватском држављанину Зденку Грбавцу, јер се терети за злочине против човечности почињене над Србима. САРАЈЕВО - Суд Босне и Херцеговине данас је одредио… »

Ђорђевић и амбасадор Туниса о унапређењу сарадње

Вечерње новости 18.01.2018
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић разговарао је данас са амбасадором Туниса Сеифом Алахом Режабом о унапређењу сарадње у области запошљавања. Министар за рад, запошљавање… »

Каратиста о Оливеру ивановићу: Мудре речи мајстора вештине

Вечерње новости 18.01.2018
Сећање Бранислава Дмитровића на године проведене са Оливером Ивановићем у карате клубу Ктитор: Памтићу га и по разговорима који су утицали да постанемо честити људи. ЧЕСТИТ, храбар, карактеран, увек човек са ставом… »

Раскрчено милион старих судских предмета

Вечерње новости 18.01.2018
Судови у Србији се полако решавају заосталих случајева кроз извршења и медијацију, највећи посао одрађен у Београду. У "Бараци" на Новом Београду више нема ниједног папира. МЕДИЈАЦИЈА између грађана дужника и јавних и… »

Рачунарство од следеће школске године на Машинцу

Вечерње новости 18.01.2018
Сенат Универзитета у Београду усвојио план нових основних академских студија. Уписују 50 бруцоша, а учиће дигитализацију машина, уређаја и процеса. ИНФОРМАЦИОНЕ технологије у машинству моћи ће да се уче од наредне… »

Новинарка о убиству Ивановића: Није нам Оливер дао да бежимо

Вечерње новости 18.01.2018
Новинарка Десанка Милосављевић, за "Новости", говори о пола века друговања са убијеним лидером СДП: Био је увек испред нас. Међу повратнике у Метохији одлазио и кад је то било готово немогуће. МЕТОХИЈУ је Оливер посебно… »