Извор: Курир/Београд архива вести 22.01.2018

Релативно мирна ноћ иза београђана: Младић (22) лакше повређен у удесу, тегобе мучиле астматичаре

Курир 22.01.2018
У Београду се претходне ноћи десила једна саобраћајна незгода у којој је младић лакше повређен, казала је јутрос портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура. Незгода се догодила око 20.00 на углу Булевара деспота Стефана и… »

Драма на аеродрому Никола Тесла: Човек из чиста мира разбијеном флашом себи пререзао врат пред запрепашћеним путницима?!

Курир 22.01.2018
БЕОГРАД - На београдском аеродрому "Никола Тесла" данас у 14.22 догодила се права драма када је мушкарац Р.С. (38) из чиста мира разбијеном флашом себи пререзао врат наочиглед шокираних путника. Према првим и незваничним… »

(Фото) Мали: Очекујемо да школа у Бусијама буде отворена 1. септембра

Курир 22.01.2018
Градоначелник Београда Синиша Мали обишао је данас земунско насеље Бусије и том приликом се уверио да радови на изградњи вртића и школе теку према плановима. Мали је истакао да ће око 600 ђака и предшколаца из овог… »

Београђани, припремите залихе: Ови делови Врачара и Вождовца данас без воде

Курир 22.01.2018
Због планираних радова на водоводној мрежи на општинама Врачар и Вождовац данас, у уторак 23. јануара, од 8 до 20 сати, без воде ће остати потрошачи у неколико улица. То су Господара Вучића (између улица Војислава Илића… »

Да ли је ово најбоља опција за живот у БГ? 200 € кирија, нема рачуна, строги центар града...

Курир 22.01.2018
Плаћање стана у Београд је доста скупо, нарочито када се упореде цене становања са неким другим градовима. Све чешће се људи опредељују за живот у хотелу уместо плаћања стана. Највећи хотел у Србији, хотел Славија, са… »

У Београду 141 човек истеран из куће због насиља у породици: И то за непуних седам месеци

Курир 22.01.2018
За непуних седам месеци примене Закона о спречавању насиља у породици на територији, махом централних општина у Београду, 141 насилник је био удаљен из свог дома или му је изричена забрана приласка жртви. Према подацима… »

(Курир ТВ) паук однео полицијски џип испред Скупштине! Погледајте како је изгледала акција

Курир 22.01.2018
Међутим, камера КУРИР ТВ-а је забележила код Скупштине Србије, један, несвакидашњи призор. Због тога што су полицајци паркирали на месту на којем је то забрањено, реаговао је и Паркинг сервис. И однео полицијски џип… »