Извор: Курир/Забава архива вести 22.01.2018

Дисквалификован је из Задруге и мора да плати 50.Ооо евра: Ево шта је Миљан све време скривао од јавности!

Курир 22.01.2018
Протеклу ноћ у ријалитију није обележио само улазак нове учеснице и скандал мајстора Јелене Крунић већ и дисквалификација учесника Миљана Врачевића. Како се спекулише, Миљан је пронашао тунел у једном делу "Задруге" и… »

(Фото) певачица више није црнка: Нећете веровати какву промену је направила, жене ће одлепити!

Курир 22.01.2018
Габријела Пејчев је изненадила своје фанове на друштвеним мрежама, а посебно даме. Она је на друштвене мреже објавила фотографију на којој је показала нову боју косе, а коментари су се низали. Иако је свима већ позната као… »

(Анкета) гласајте ко треба да иде на евровизију: Ово је званичан списак учесника Беовизије! Хајде да видимо кога Србија жели…

Курир 22.01.2018
Сви радови били су потписани шифром тако да су имена аутора била непозната. Након избора композиција од стране селекционе комисије приступило се откривању идентитета аутора музике и текста. Изабране песме такмичиће се на… »

Драма у задрузи: Слоба се гушио, Луна претрнула од страха!

Курир 22.01.2018
Током претходне ноћи један од станара имања у Шимановцима је дисквалификован, а у дворишту се након тога догађала права драма. Слоби Радановићу је позлило. Док је био са Луном Ђогани у дворишту пожалио јој се да га гуши… »

(Фото) дека (83) изгубио у пожару све осим мачке: Ово је снимак који је потресао свет!

Курир 22.01.2018
Фотографија једног 83-годишњака који држи своје маче у рукама, док се иза његових леђа види згариште после пожара у којем је изгубио дом, изазвала је буру емоција на друштвеним мрежама. Али Месе случајно је изазвао… »

Луна напушта ријалити, слоба се враћа кији? Кристина проговорила о помирењу, а онда је он отркио шок причу!

Курир 22.01.2018
Огњен Амиџић интервјуисао је поједине задругаре, а том приликом Кија Коцкар и Луна Ђогани отвориле су душу и изнеле нове детаље љубавног троугла о коме прича читава нација. Огњен је најпре упитао Кију да прокоментарише… »

Трагична смрт српкиње у Јапану: Ди-џеј Валентини из Бора само стало срце

Курир 22.01.2018
Валентина Фјодоров (27), уметница родом из Бора, иначе познати ДЈ у Азији, преминула је у Јапану трагичном смрћу од прекомерне дозе лекова које је користила као редовну терапију. Трагична смрт Валентина, музичке звезде у… »

(Фото) рекли су ми да ће бити болно и напорно: Милица Дабовић објавила потресну поруку и шокирала све тешким речима!

Курир 22.01.2018
Милица Дабовић је крајем прошле године постала мајка. На свет је пре скоро месец дана донела сина Стефана. Ипак, њено дете ће одрастати без оца јер је наша кошаркашица са њим раскинула неколико недеља пред порођај… »

Отац миљане Кулић хтео да бије шаку: Полумента побеснео и поручио им да га проститутке оставе на миру

Курир 22.01.2018
Учесница ријалитија "Задруга" Миљана Кулић изнела је на рачун Шака Полументе низ оптужби, а између осталог објаснила како ју је гурнуо и избацио из једног клуба у коме је наступао. Са друге стране, популарни црногорски… »

Плашим се да ћу завршити као Кија: Луна признала своје највеће страхове, а онда открила шокантне сличности које има са…

Курир 22.01.2018
Огњен Амиџић је поразговарао са Луном Ђогани о актуелним дешавањима у Задрузи. Блогерка је одмах рекла да је од самог почетка коректна према Слобиној супрузи Кији и да је све то само због Слобе. Луна је Огњену признала да… »