Извор: Н1 Инфо/Политика архива вести 28.01.2018

Јовановић: ДСС најсвежија снага, даћу 150 одсто у кампањи

Н1 Инфо 28.01.2018
Лидер Демократске странке Србија (ДСС) Милош Јовановић изјавио је да су Српска напредна странка и њен лидер Александар Вучић очигледно спремни да на "њиховом безалтернативном путу ка ЕУ плате сваки цех који ће Брисел… »

Антић: Рубне београдске општине немају довољно овлашћења

Н1 Инфо 28.01.2018
Кандидат за градоначелника коалиције "Ивица Дачић - Социјалистичка партија Србије, Драган Марковић Палма - Јединствена Србија" Александар Антић оценио је да рубне београдске општине немају довољно овлашћења и да морају… »

Радојичић: Желимо здравији и лепши Београд

Н1 Инфо 28.01.2018
Кандидати са листе "Александар Вучић - Зато што волимо Београд" дана су у Кнез Михаиловој улици разговарали са суграђанима. Извор: Агенције Први на тој изборној листи Зоран Радојичић рекао је да је циљ да грађани живе у… »

Коме иду гласови за листе које остану испод цензуса?

Н1 Инфо 28.01.2018
И на предстојећим београдским изборима очекује се учешће више од 20 изборних листа, као и 2014, када је испод цензуса остало чак њих 19. То отвара дилему да ли је глас за листу која остане испод цензуса заправо бачен… »

Проглашене листе ДСС, Зелене странке Србије и Заветника

Н1 Инфо 28.01.2018
Градска изборна комисија је једногласно прогласила још три изборне листе за избор одборника Скупштине града Београда, саопштио је Беоинфо. Проглашене су изборна листа број 8, под називом "Др Милош Јовановић – Демократска… »

ЛДП: Желимо да Београд буде најслободнији град

Н1 Инфо 28.01.2018
У Либерално демократској партији (ЛДП) данас је почело прикупљање потписа за листу кандидата и кандидаткиња за одборнике Скупштине Београда, саопштила је та странка. Један од кандидата ЛДП-а за одборника Јован Најденов рекао… »

Љајић пензионерима делио улазнице за торањ на Авали

Н1 Инфо 28.01.2018
Содијалдемократска партија Србије (СДПС) Расима Љајића је на планини Авали код Београда поклањала пензионерима улазнице за вожњу лифтом до врха ТВ-торња. СДПС је саопштила да је пензионерима дељен и промотивни материјал… »

Шутановац: Београд ослободити од кича и шунда

Н1 Инфо 28.01.2018
Кандидат за градоначелника коалиције "Да ослободимо Београд" Драган Шутановац изјавио је да је пред том коалицијом велики посао како би се на изборима за Скупштину града 4. марта, Београд ослободио од "шунда, кича и… »

ДЈБ: Раскинућемо све штетне уговоре за Београд на води

Н1 Инфо 28.01.2018
Покрет Доста је било (ДЈБ) саопштио је да ће када дође на власт у Београду раскинути све штетне уговоре настале пројектом "Београд на води". "Ако добије поверење Београђана, ДЈБ ће решити и питање бесправних објеката који… »

Ђилас на представљању листе: Подржали су ме сјајни људи

Н1 Инфо 28.01.2018
Група грађана окупљена око листе "Драган Ђилас - Београд одлучује. Људи побеђују" представила је своје кандидате за одборнике Скупштине Београда, након чега је и предала листу Градској изборној комисији. Предата листа… »