Извор: Нови магазин/Друштво архива вести 27.02.2018

Путеви Србије: Проходни ауто-путеви и сви државни путеви првог и другог реда

Нови магазин 27.02.2018
Ауто-путеви и сви државни путеви првог и другог реда проходни су за саобраћај али се он одвија отежано због ниских температура, поледице, снежних падавина и местимично јаког ветра који ствара наносе, саопштило је данас Јавно… »

Због снега тешкоће и за Хитну помоћ у Београду

Нови магазин 27.02.2018
Због снега лекарске екипе београдске Хитне помоћи спорије стижу до појединих рубних делова града, рекла је јутрос агенцији Бета портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура. Екипе Хитне помоћи су прошле ноћи интервенисале 103 пута… »

Електронска пријава за родитељски додатак и локална новчана давања од данас у Београду

Нови магазин 27.02.2018
Мајке новорођених беба у Београду од данас ће моћи, без чекања и одласка на шалтер, док су још у породилишту, електронским путем да попуне захтев за родитељски додатак и локална новчана давања за све породиље, за прво… »

Арсенијевић изабран на нови ректорски мандат у Крагујевцу

Нови магазин 27.02.2018
Актуелни ректор Универзитета у Крагујевцу и редовни професор Факултета медицинских наука у Крагујевцу Небојша Арсенијевић данас је поново изабран за ректора. Нови мандат Арсенијевићу траје три године.Како се наводи у… »

Н1: Град Зрењанин проследио министарству иницијативу за промену имена

Нови магазин 27.02.2018
Град Зрењанин проследио је Министарству државне управе и локалне самоуправе иницијативу за промену назива у Петровград, пренела је вечерас телевизија Н1. Како су навели, актуелна власт у Зрењанину, предвођена Српском… »

Омеровић: Злочин у Штрпцима велика срамота државе Србије

Нови магазин 27.02.2018
Председседник Одбора Скупштине Србије за људска и мањинска права и равноправност полова Мехо Омеровић изјавио је данас да је злочин у Штрпцима 1993. године "велика срамота државе Србије". Наводећи да је отмица путника из… »