Извор: Глас Америке архива вести 04.03.2018

Убедљива победа СНС-а, следе Ђилас, Шапић и СПС, остали испод цензуса

Глас Америке 04.03.2018
БЕОГРАД — Листа око владајуће Српске напредне странке освојила је 45,1 одсто гласова на београдсим изборима, показују први подаци ИПСОС-а на основу узрока од 50 одсто. Према тим подацима, још три листе су прешле цензус: листа… »

Излазне анкете у Италији - нико нема већину

Глас Америке 04.03.2018
Према излазним анкетама са бирачких места широм Италије, ниједна партија неће имати већину у парламенту, која би јој омогућила да формира владу, али су популистичке странке оствариле велики успех. Данашњи избори у Италији… »

Сирија: Владине трупе напредују

Глас Америке 04.03.2018
Сиријски државни медији и активисти за људска права наводе да су владине трупе и њихове савезничке паравојне снаге заузеле извесни број села и градова дуж источне периферије енкалве Гута у близини главног града Дамаска што… »

Кина незадовољна новим увозним тарифама САД

Глас Америке 04.03.2018
Кина је додала свој глас растућем броју забринутих гласова поводом тарифа које ће, како се очекује, касније ове недеље, амерички председник Трамп увести на увоз челика и алуминијума. На конференцији за штампу пред годишњи… »

Избори за Скупштину града Београда

Глас Америке 04.03.2018
Грађани и лидери политичких странака и листа гласају на изборима за Скуопштину града Београда, у Београду, 4. марта 2018. (ФоНет видео граб)… »

У Србији до краја године измена закона о биоцидима

Глас Америке 04.03.2018
Измена закона о биоцидним производима очекује се у Србији тек у овој години јер су се тек сада стекли услови, након завршетка твининг пројекта "Даљи развој управљања хемикалијама и биоцидним производима", изјавио је министар… »