Извор: Суботица.цом/Војводина архива вести 16.03.2018

Одржана промоција књиге "Логопедове песмице за проговарање"

Суботица.цом 16.03.2018
У читаоници Градске библиотеке Суботица, вечерас је одржана промоција књиге "Логопедове песмице за проговарање" ауторки Драгане Џенопољац и Данијеле Родић, у издању Логопрактике Суботица. Удружење Логопрактика Суботица… »

Временска прогноза за викенд

Суботица.цом 16.03.2018
Током сутрашњег дана, температура ће се кретати у распону од -4 до 8 степени, а дуваће јак, претежно североисточни ветар, брзином до 9 метара у секунди. Дан ће обележити облачно време и киша, док се у вечерњим… »

Одржана трећа седница Парламента привредника

Суботица.цом 16.03.2018
У Регионалној привредној комори Севернобачког округа данас је одржана трећа седница Парламента привредника. Након радног дела, уследио је свечани део седнице на којем су додељене плакете и дипломе награђеним компанијама за… »

Осим електронских дневника, ускоро и електронски уџбеници

Суботица.цом 16.03.2018
Поред ОШ "Мирослав Антић" на Палићу, Политехничка школа била је једина средња стручна школа у Војводини која је, у оквиру пилот пројекта, 1. септембра започела примену електронског дневника. Наташа Јаковљев, помоћница… »

Исплата социјалних давања од сутра

Суботица.цом 16.03.2018
Исплата новчане социјалне помоћи, посебне новчане накнаде (право по Закону о социјалној заштити), као и исплата додатка за негу и помоћ другог лица за фебруар, започеће сутра, 17. марта, саопштила је банка "Поштанска… »

Град закључио набавку 79 противградних ракета

Суботица.цом 16.03.2018
Локална самоуправа закључила је Уговор о набавци 79 противградних ракета за потребе рада 23 станице на широј територији града Суботице. Ракете ће бити испоручене до 31. марта. По основу раније расписаног тендера у четвртак… »

Изградња паркинга испред Хале спортова најважнији задатак МЗ Дудова шума

Суботица.цом 16.03.2018
Дудова шума је, попут Новог села, једна од највећих месних заједница у Суботици са преко 11.000 становника. Инфраструктурно је једно од најуређенијих градских насеља, али и даље постоје одређене улице које кваре утисак… »

Богдан Лабан се нагодио са тужилаштвом, "опортунитет" решио спор

Суботица.цом 16.03.2018
Градоначелник Суботице Богдан Лабан неће бити кривично гоњен за угрожавање сигурности Владимира Половине, професора Грађевинског факултета у Београду, односно зато што му је 26. августа упутио низ претњи и увреда, међу… »