Извор: Свет архива вести 16.03.2018

Најбољи пријатељ Ксеније Пајчин проговорио о породици убијене певачице!

Свет 16.03.2018
Певачица Ксенија Пајчин трагично је изгубила живот 16. марта 2010. године, када је прво њу, а потом и себе убио Филип Каписода. Ксенијин близак пријатељ, певач Данијел Алибабић, осврнуо се на велики губитак па је признао… »

И ОНИ СУ У ШОКУ: Војкетови пријатељи се нису надали његовом и Сарином раскиду!

Свет 16.03.2018
Владан Војновић Војке и Сара Рељић започели су романсу у најгледанијем ријалитију на овим просторима, Задрузи, али је она на самом почетку прекинута јер је репер избачен одлуком гледалаца. Међутим, када су видели колико она… »

КРАЈ! Анабели прекипело, повлачи се заувек са естраде, а ово је разлог!

Свет 16.03.2018
Певачица је донела одлуку да се повуче из јавног живота, и то не на неко време, већ заувек! – По питању јавног живота не желим да причам, повлачим се потпуно, и то заувек. Не морам да дајем изјаве, не желим да будем… »

Душко Јелени купује вилу у Турској за милион и по евра

Свет 16.03.2018
Јелена Карлеуша није ни свесна шта јој је приредио супруг Душко Тошић поводом десетогодишњице брака, коју ће прославити 28. јуна. Како Курир сазнаје, фудбалер турског Бешикташа купује певачици вилу у Истанбулу смештену… »

КОНАЧНО ДОКАЗ да су Сандра Африка и Владимир Волков у вези! (ФОТО)

Свет 16.03.2018
Већ неколико месеци се спекулише да је наша певачица Сандра Африка у тајној вези са нашим фудбалером Владимиром Волковим, али ни она ни он нису то желели да потврде, чак су и демантовали. Ипак, Сандра и Волков су прошло… »

СВАЂА КОЈА ЈЕ ПОДИГЛА ПУБЛИКУ НА НОГЕ: Младен псовао, па потом пљунуо Нину у лице! (видео)

Свет 16.03.2018
Расправа Младена Вулетића и Нине Прље изазвала је бурне реакције међу љубитељима забавно-хумористичког програма “Парови”. Наиме, Младен је прво псовао, а потом пљунуо у лице своју ријалити девојку. Убрзо након тога… »

ВЕСТ КОЈА ЈЕ УЗНЕМИРИЛА СВЕ У ВИЛИ: Весна Ривас због овога напушта Парове!

Свет 16.03.2018
Весна Ривас је саопштила цимерима вест која је неке јако погодила. Данас је у току “Кућног савета са Паровима”, Весна Ривас саопштила учесницима једну врло узнемирујућу вест. “Мораћу да се опростим од вас, јер имам… »

Сви детаљи истраге пљачке куће Саше Поповића: ЗНАМ КАДА И КАКО ЈЕ ЛОПОВ УШАО!

Свет 16.03.2018
Из куће Саше Поповића, сувласника и директора “Гранда”, у насељу Бежанијска коса засад неидентификовани лопови украли су накит вредан 100.000 евра и легалан пиштољ са кутијом метака. Пиштољ, како је Саша Поповић… »

ХАОС У ПАРОВИМА: Тихомир скочио на Анамарију, а онда је она доживела нервни слом! (видео)

Свет 16.03.2018
Полиграф Тихомира Филиповића подигао је прашину у вили “Парова”. Његово понашање према Анамарији, свађе и приче погодиле су и доста гледалаца који су се укључивали у емисију. Наиме, током емисије повела се прича о… »

“НЕМОЈТЕ ДА ПЛАЧЕТЕ!” Пожгај оперисан, ево кроз какву драму тренутно пролази!

Свет 16.03.2018
Александар Пожгај јуче је оперисан, а након интервенције укључио се у вилу “Парова”. Бивши политичар се јавио цимерима и открио како је прошла оепрација. – Имао сам данас операцију, понели смо велику победу. Све је… »