Извор: Правда архива вести 06.06.2018

Прави злочинци Брамерц и Мерон, о српским херојима: Караџић и Младић...

Правда 06.06.2018
Жалбени поступак у предмету Радована Караџића требало би да буде окончан до краја године, а у предмету Ратка Младића до краја 2020, најавили су данас главни тужилац Међународног резидуалног механизма за кривичне судове… »

Весели војник: Украо тенк и возио улицама града (видео)

Правда 06.06.2018
Оклопно возило које јуре полицијски аутомобили уз сирене слика је снимљена на путу у америчкој држави Вирџинији, која је у потпуности личила на ситуацију из популарних компјутерских игара из "Гранд Тхефт Ауто" серијала… »

Нешто се ваља: Хоће ли европске државе укрстити копља — због Косова

Правда 06.06.2018
Директно укључивање појединих чланица ЕУ, као што је Шпанија, у дијалог Београда и Приштине могао би да утиче на преговоре утолико да се српски глас јаче чује. Али ту су и интереси Немачке и Француске... Поједине… »

Вулин: ЕУ да се огради од изјаве Апостолове о Србима на Косову и Метохији

Правда 06.06.2018
Министар одбране Александар Вулин оценио је данас да, ако Европска унија хоће да поврати поверење Срба, онда ће морати да се огради од изјаве шефице канцеларије ЕУ на КиМ Наталије Апостолове. "Рећи да је насиље над Србима на… »

Асад ипак не чека крај Рамазана: Ноћас почео велики напад саа у источној Дари (видео)

Правда 06.06.2018
Ноћас су милитанти у Дари непријатно изненађени. У 23 часа по локалном времену, то јест, у 22 часа по средњеевропском времену, јединице Сирије Арапске Армије су почеле снажни напад на положаје милитаната у јужној Сирији… »

Велика експлозија: Складиште саа одлетело у ваздух (видео)

Правда 06.06.2018
Велика експлозија потресла је запад Хаме. Масивна експлозија десила се данас у западној Хами. Складиште муниције Сиријске Арапске Армије је одлетело у ваздух. Према тврдњама војних извора, до експлозије је дошло због избијања… »

Американци показали зубе у Сирији: Објавили фотографије њиховог арсенала у... (фото)

Правда 06.06.2018
У жељи да парира Русима и покаже своју моћ, америчка војска је објавила фотографије сопствених трупа у Сирији. Да би мало били у медијима и показали својим савезницима у Сирији да су још ту, Американци су избацили серију… »

Јао!!! Луни Испала рибица, Слоба је одмах зграбио! Ђоганијева и Радановић згадили Србију! (видео)

Правда 06.06.2018
Током ових девет месеци, колико траје ријалити "Задруга", од Луне Ђогани смо видели и чули свашта. Осим што се упустила у романсу са ожењеним човеком, па онда хистерисала када се његова жена појавила у ријалитију, она је… »