Извор: Пресс архива вести 06.06.2018

Огласила се Наташа Беквалац први пут од сукоба с луком!

Пресс 06.06.2018
Певачица Наташа Беквалац коначно је проговорила први пут од 14 априула када је супруга Луку Лазукића пријавила за физичко насиље. Наташа која је открила и да почиње да ради, те да ће имати наступ у суботу 16. јуна на… »

Дарко Лазић обгрлио осуђену правницу!

Пресс 06.06.2018
Фолк певач Дарко Лазић врло радо је прихватио позив да гостује у једној дискотеци у херцеговачком месту Љубушко, а тамо је до ситних јутарњих сати лумповао са Жељком Букмир, контроверзном приправницом која ради у суду, а… »

Ево за ког задругара навија Сандра Решић!

Пресс 06.06.2018
Ријалити програм "Задруга" готово сви гледају, а ћерка покојног певача Нина Решића, Сандра, одлучила је ода тајну и каже ко је то њен фаворит у овом шоу програму! Како су скоро сви подељени између љубавног троугла… »

Мислим да сам најлуђа на свету: Марија Шерифовић се одлучила на овај потез! Нећете веровати!

Пресс 06.06.2018
Певачица Марија Шерифовић недавно је одржала концерт у "Штарк Арени" , а након тога се одлучила на невероватан потез. Наиме, Марија је пожелела да себи да мало одушка па је отпутовала у Америку, а шта је тамо радила многе… »

Ексклузивни програм Београдске филхармоније

Пресс 06.06.2018
Заједно са чувеним диригентом Еиђијем Оуеом, Београдска филхармонија изводи несвакидашњи репертоар и то две концертне вечери заредом, у четвртак и петак (7. и 8. јуна, Коларац од 20ч). Публика ће имати прилику да чује… »

Науљене груди кипе: Цецина ћерка отворила сезону безобразних бикини поза! (ФОТО)

Пресс 06.06.2018
Анастасија је недавно напунила 20 година, али позира тако добро као да само то чини две деценије. у бикинију, и то у разним секси позама. Тако је прво показала тело у црном бикинију... Велики шеф опоменуо Луну због спрдње на… »

Погодите колико пута дневно погледамо у мобилни телефон

Пресс 06.06.2018
Он је наш најбољи пријатељ. Увек је ту за нас, барем док се батерија не истроши. Да ли сте знали да просечна особа откључа телефон 110 пута дневно? А да наш животни сапутник има 18 пута више бактерија него дугме за… »

Отворен филмски фестивал на Палићу

Пресс 06.06.2018
Палић – Уручењем награде „Александар Лифка” Срђану Карановићу за изузетан допринос европској кинематографији из руку Мире Бањац, чланице Савета Фестивала, у суботу увече на Летњој позорници на Палићу почео је… »

Знам да имаш велики... Слоба причао о тоалет папиру, Луна искористила прилику да му добаци за "нешто друго", ево шта јој је…

Пресс 06.06.2018
Луна и Слоба данас функционишу као да је све у најбољем реду. Слоба и Луна нашли су се у спаваћој соби, кревет до кревета, и разговарали као да се ништа у међувремену није догодило. У једном моменту ју је Слоба питао нешто… »

Врло добро знаш шта си радио напољу! Ајде, пропевај више! Марија Ана и Слоба се уносили једно другоме у фацу, реаговало…

Пресс 06.06.2018
Свађа је настала по повратку из куповине, а Марија Ана и Слоба су се закачили потпуно неочекивано. Након што су се Слоба Радановић, као нови вођа, и његови потрчци Анђело и Ана вратили из куповине, настао је потпуни хаос… »